2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز اخه تو سایت نوشته تل ساعت ۲ امرو وقت دارید پولو بریزید

امروز اگه صبح ریخته باشی احتمالا تا قبل از 12 شب امروز بتونی ثبت نام کنی ...از ساعت 4 به بعد هی چک کن سایت رو ....من تو سایتها خوندم که اونایی که صبح ساعتای 11 فکر کنم پول تو حساب وکالتیشون باشه تا 12 شب میتونن ثبت نام کنن .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
امروز اخه تو سایت نوشته تل ساعت ۲ امرو وقت دارید پولو بریزید

متقاضیانی که قبل از ساعت 11 امروز 18 اسفند ماه نسبت به افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه مطابق با مبالغ اعلام شده در بخشنامه اقدام کرده‌اند، می‌توانند از ساعت 14 امروز نسبت به ثبت‌نام در سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو اقدام کنند.

برای متقاضیانی که پس از ساعت 11 امروز 18 اسفند ماه تا ساعت 24 روز جمعه 19 اسفند ماه نسبت به افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه یاد شده اقدام کرده‌اند، امکان پیش ثبت‌نام از ساعت 10 صبح شنبه 20 اسفندماه فراهم شده است.

همچنین متقاضیانی که از ساعت 24 جمعه 19 اسفندماه تا حداکثر ساعت 14 روز 20 اسفند ماه به افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه اقدام کنند از ساعت 16 تا 24 شنبه 20 اسفند ماه مهلت خواهند داشت تا نسبت به ثبت‌نام اولیه در این طرح اقدام کنند.

در این اطلاعیه تاکید شده متقاضیانی که پیش از این حساب وکالتی به نام شرکت ایران‌خودرو داشته‌اند، نیازی به افتتاح مجدد حساب نداشته و باید نسبت به واریز وجه مورد‌نظر طبق بخش‌نامه فروش اقدام کنند و در صورت بروز ایراد مراتب را با سامانه پشتیبانی بانک مورد‌نظر پی‌گیری و ایراد را برطرف کنند.

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........