2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طب ایرانی بوعلی سینا شنیده بودم اسلامی نه ولی

من پیجشو تو اینستا دارم درمان های خ ساده داره ولی همه فیدبک میدن و خیلی اعلام رضایت میکنن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود 🕊

خآره عزیزم  منم یکی دوساله می شه فهمیدم  که داروهای طب اسلامی آماده داریم   یعنی از وقتی که کرونا اومد  با داروی امام کاظم  که نتیجه ش هم دیدیم   فوق العاده ست     هم پیشگیری هم درمان   برای دیسک همسرم و نیز  همکارم برای رفع کیستش که دکترا جراحی براش تجویز کرده بودند    الان خیلی به داروهاشون اعتقاد دارم   همکارم که بهم معرفی کرد  طب اسلامی رو حتی خیلی بیشتر از طب سنتی قبول داره  اون دیگه هیچ داروی شیمیایی مصرف نمی کنه

فقط باید برای درمان صبر و مداومت داشته باشی و استادش حاذق باشه

یه مورد وزوز گوش مادرم خوب نشد که یک دوره دارو مصرف کرد شاید نیاز به ادامه داشت  

راستی اینجا هم سرچ کنی خیلیا نتیجه گرفتند و راضی بودند

خآره عزیزم  منم یکی دوساله می شه فهمیدم  که داروهای طب اسلامی آماده داریم   یعنی از و ...

چه خوب 😻 

منم برای تیروئیدم مصرف کردم نتیجه داد 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود 🕊
چه خوب 😻  منم برای تیروئیدم مصرف کردم نتیجه داد

چه عالی   جدی می گی ؟؟من خیلی نیاز دارم برای دخترم  خیلی هم شنیدم درمان شدند    ولی هنوز راستش اقدامی نکردم   دخترم کم سن وساله همکاری نمی کنه  و گرنه براش دارو گرفتم

لابد شما هم جامع مرزنجوش بود؟  چندروز مصرف کردی؟ خوراکی یا قطره ؟درکنارش چیا مصرف کردی؟؟

خسته شدم از بس چندین ساله به دخترم قرص می دم و خوب نشد😔

چه مدل کیستی؟ واقعا موثره؟ 

باور می کنی نفهمیدم چه کیستی بود  همکارم بود   فقط می دونم  خیلی دکتر رفت دارو مصرف کرد از جراحی می ترسید  خیلی تلاش کرد به جراحی نکشه  تااینکه گفت یه روز یکی رو دیدم براش'صحبت کردم طب اسلامی رو معرفی کرده و ایشون هم اعتماد می کنه و نتیجه می گیره

ما هم از داروی امام کاظم برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری و درمان بیماریهای ویروسی و درمان عفونت و کرونا نتیجه گرفتیم    همسرم برای دیسک  

ولی مادرم برای وزوز گوشش نتیجه نگرفت  درحالیکه شنیدم بعضی اونهم نتیجه گرفتند  تاپیکها رو در این رابطه سرچ کنی خیلیا قبول دارند و نتیجه گرفتند

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز