2777
2789

من بچه آخرم داداشم ۳۳ سالشه من ۱۸ سالمه ! همیشە برام مثل پدر بوده. یه حامی قرص و محکم! حتی برای اینکه بعد کنکور غصه نخورم و چون خودش کار داشت نمیتونست هی بیاد دنبالمون ببره اینور اونور یه پژو خریده برای من که با پدر و مادرم راحت باشیم. 

برای گواهینامه ماشین که بگیرم چون دست چپم معلولیت داشت کلی بدو بدو کرد چندین بار مسیر طولانی و رفتیم تا تایید کردنم برا گواهینامه! انقد خوبی در حدم کرده که نگم براتون

اما میگم بچه دار شه منو یادش بره چی؟😂🥺

حس یه بچه لوس و دارم که یه بچه دیگه پشت سرش اومده و حسودی میکنه

واای الان که فکرشو میکنم بچه دار شه از ذوق بچشو  انقد ماچ میکنم 😂❤️

قبل بچه به زنش حسودی میکنی:))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس حسودی نمیکنی 

عشق به فرزند با عشق به خواهر جداگونه اس 

من که میگم داداشت به رابطه تو و بچش حسودی میکنه😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

جای حسادت،خودت را آماده کن تا برای بچه اش عمه عاقلی باشی و زحمات داداش را جبران کنی نه اینکه تا آخر عمر وبال گردنش باشی بگذار نفس بکشه احساس خوشبختى کنه.طرز فکرت را عوض کن