2777
2789
عنوان

لک بینی

88 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من این ماه دیگ نمیدونم روز موعد پریودم بود یا چند روز گذشته بود بخاطرم‌ نیس ولی نه ن مثل ماه های قبل ن درد پریودی داشتم و نه خونریزی.فقط دل درد خفیف و لکه های قهوه ای اونم خیلی کم دو سه روز طول کشید حجمش خیلی کم بود،البته برای بارداری هم اقدام نکردم و چند روز پیش بیبی زدم منفی شدم.                        بنظرتون ممکنه باردار باشم یانع؟یا ی مشکل دیگ‌دارم؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤦🏻‍♀️ دوستان از شما کسی بوده ک اینجوری شده و باردار شده باشه

من اینجور‌بودم شبش درد شدید گرفتم فرداش پری شدم... اره توی‌همین نی نی سایت بزنی لانه گزینی برات میاره بالا  و‌کسایی بودن ک اینجور‌بودن بعدش باردار شدن. شکا میخای بشی یا دوست نداری؟؟

من اینجور‌بودم شبش درد شدید گرفتم فرداش پری شدم... اره توی‌همین نی نی سایت بزنی لانه گزینی برات میار ...

ینی باردار نبودی؟

نه نمخام باردار بشم فعلا تحصیل میکنم آمادگی باردارشدنو ندارم

ینی باردار نبودی؟ نه نمخام باردار بشم فعلا تحصیل میکنم آمادگی باردارشدنو ندارم

نه نبودم من ۱۴روز تاخیر داشتم گاهی زیر شکمم و‌تخم دانهام تیر میکشید دیگ یقین داشتم که باردارم ولی بیبی میزدم منفی بود پیش خودم میگفتم شاید کوچیکه‌توی بیبی مشخص نیست. تا اینکه دیشب ببخشیدا ولی دستمال زدم دیدم لک دارم کرم تچمایل ب قهوه ایی روشن گفتم لک لانه گزینیه دیگ باورم شد باردارم😂ولی خداروشکر صبح پری شدم با درد شدددید. منم عقدم شرایطشو نداشتم فعلا

نه نبودم من ۱۴روز تاخیر داشتم گاهی زیر شکمم و‌تخم دانهام تیر میکشید دیگ یقین داشتم که باردارم ولی بی ...

نه لکه بینی من سه روز بود دیگ قطع شده

فک‌میکردم اولین روز پریودم لکه میشم از فرداش درس میشه ولی نشد الانم قطع شده

عزیزم‌از خون‌بده مطمعن شی استرسم مداشته باش استرس باعث میشه عقب بیوفته

عزیزم میگم صبح بیبی زدم خب یدونه خط افتاد هب ولی الان دیدم ک ی هاله کمرنگ افتاده بنظرت چون خشک شده اون هاله افتاده یانع

ولی تو اون یکی بیبی چک ک چند روز پیش زده بودم هاله اینا نیفتاده🥺🤦🏻‍♀️

عزیزم میگم صبح بیبی زدم خب یدونه خط افتاد هب ولی الان دیدم ک ی هاله کمرنگ افتاده بنظرت چون خشک شده ا ...

نه اینک بعد از چند ساعت  لک بیوفتع بهشون نباید اعتماد کرد. از یه طرفیم ممکنه کوچیک‌و‌ضعیف باشه ولی در کل ازمایش خون نشون میدع خیال خودتم راحته