2777
2789

۱۹ سالمه.میخوام‌برم روانپزشک و بگم واسم فقط دارو بنویسه چون جلسات مشاوره و...خیلی هزینش زیاده...

هزینه ی داروها چطوره؟ خیلی سنگینه؟ یعنی در ماه حدودا چقدر میوفته برام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکتر خیراندیش شنیدم میگن خوردن سیب درمان افسردگی...الان دوهفته ست قرص اعصاب کنار گذاشتم و روزی ۴تا سیب میخورم هم خوشگل شدم🤣😍 هم واقعا بهتر شدم....خودت عادت قرص نده عزیزم به روحیه ت برس باشگاه برو گردش استخر....

اگ اول پیش مشاور بری بهتره سعی کن تا چایی که میشه بدون دارو درمان کنید

راستش افسردگیم نسبتا شدیده و از حرف زدن و اینا گذشته.من از درون اسیب دیدم و باید با دارو درمان بشم.با حرفای مشاور نهایتا یکی دو روز حالم خوب میشه...

مشکلاتم جوریه ک فقط خدا باید بیاد دلیلشو واسم توضیح بده...اون موقع شاید خوب شدم...

مث من 

خدا هم بغلم کنه خوب نمیشم 

فقط توضیح بده . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

از دکتر خیراندیش شنیدم میگن خوردن سیب درمان افسردگی...الان دوهفته ست قرص اعصاب کنار گذاشتم و روزی ۴ت ...

متاسفانه اصلا تو شرایطی نیستم ک بتونم عشق و حال و دور دور کنم...کنکوری ام،مامانم بیمارستان بستریه سرطان داره و...

خلاصه خوشی نزده زیر دلم ک افسرده بشم.‌‌..این تفریحاتم الان نمیتونم داشته باشم

راستش افسردگیم نسبتا شدیده و از حرف زدن و اینا گذشته.من از درون اسیب دیدم و باید با دارو درمان بشم.ب ...

ببین خواهر خودت تصمیمدنگیر که بری پیش روانپزشک

من خودم اول چند جلسه با مشاور بودم بعدش ترجیح داد که دارو مصرف کنم نامه نوشت بردم پیش روانپزشک

با مشاور+یه سری کانال توی تلگرام هست راهکار درمانی بدون دارو میدن+ورزش و اینکه خودتم بخوای خوب بشی 

حالت خیلی بهتر میشه

کاربر پسر هستم . پسر هستم.پسرهستم .پسرهستم. فقط برای تبادل نظر اینجام.