دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 5078 عنوان ی سوال راجب اینستا دوستان 50 بازدید | 8 پست سلام اگه پیج کاری کسی رو ب عهده بگیریم ب عنوان ادمین تو گوشی خودمون تو اینستای خودمون بعد ی مدت کار کردن بعد بخوام از اون محل کار بیام بیرون چجوری باید. پیجشون ک تو گوشی منه رو بهشون پس بدم ؟؟؟ یکی بلده بگه لطفاً 1401/12/20 | 08:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3573 اکانتشونو بهشون پس میدی همین شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 5078 اکانتشونو بهشون پس میدی همین سلام دوست عزیزمخب چجوری از کدوم قسمت همینو الان سوال پرسیدم دیگه
دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 5078 سلام دوست عزیزم خب چجوری از کدوم قسمت همینو الان سوال پرسیدم دیگه منظورم اینه پیجشون از بین اکانت های من پاک شه تو اینستای من نباشه چطور باید اینکار رو بکنم
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3573 سلام دوست عزیزم خب چجوری از کدوم قسمت همینو الان سوال پرسیدم دیگه شما فقط ایدی و رمز عبور رو بهشون بدی یعنی اکانت رو دادی بعد هم خودت باید خروج بزنی که از اون حساب بیای بیرون شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!
دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 5078 شما فقط ایدی و رمز عبور رو بهشون بدی یعنی اکانت رو دادی بعد هم خودت باید خروج بزنی که ا ... اون گزینه تو تنظیمات تو قسمت اکانت منظورت همون لاگ اوت هست ک معنیش میشه خروج درسته
دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 5078 شما فقط ایدی و رمز عبور رو بهشون بدی یعنی اکانت رو دادی بعد هم خودت باید خروج بزنی که ا ... دیلیت اکانت نمیشه نه ؟؟ مثلا از تو گوشی من پاک شه فقط اما تو گوشی صاحبکار باشه
تنهایی۷۸۰ عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 3573 دیلیت اکانت نمیشه نه ؟؟ مثلا از تو گوشی من پاک شه فقط اما تو گوشی صاحبکار باشه نه گلم شازدهکوچولوپرسید: -آدماییکهتنهانتوتنهاییشونکجامیرن؟ روباهگفت: -توخودشون واینوبارهاازعمقوجودمونحسکردیم🕴️!