2777
2789
عنوان

بچه هاااااا😭😭😭

287 بازدید | 16 پست

خیلی رو مخمه  من ورزش میکردم برنامه نصب کردم ۳۰ روزه این ۳۰ روز دل تموم شد  بعد ۱۰ یا ۱۱ روز دوباره شروع کردم دومین ۳۰ روز رو تا حالا خوب میرفتم اصلانم حس نمیکردم اشتباه رفتم یا چی  ولی روز ۲۹ ی دونه از حرکت ها رو مهم بود گفتم اشتباه میرم ولی مامانمم و نامردم گفتم درس میری نامزدم گفت فقط یکم اروم اروم برو وگر ن درس میری دیروزم روز ۳۰ بود بازم یکی دیگه از حرکت ههاااا رو مخمه چیکار کنم از ذهنم برهههه یادش میافتم حس پوچی بهم دست میده کلا ذهنم و آشغال کرده دارم روانی میشم 😭😭😭😭😭

شیک و خاص😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا یجوریم با اعصاب نامزدم زدم بهم از بس پرسیدم اعتماد ب نفس مو از دست دادم میگم اگه بازم بخوام برم چیکار کنم اشتباه میرم بازم هووووووف کلا نمیتونم اون چیزی که اذیتم میکنه رو توصیف کنم

شیک و خاص😎😎
مهم اینه کالری بسوزونی  به این دید بهش نگاه کن عزیزم

اهان ممنون ولی واقعا لاغر شدم اون دفعه اصلا این حس و نداشتم الان اینجوری شدم  من میرفتم شکمم فرق کنه یکم تغیر کرده ولی خودم خیلی لاغر شدم

شیک و خاص😎😎