2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها بی نمک شدن

283 بازدید | 20 پست

پسرخالم ۳ سالشه مامانش سرکار میره بیشتر اوقات یعنی همیشه پیشه منه منم ۱۹ سالمه

پسر خاله من خیلی جیغجیغو هست با همه نمیسازه فقط فقط با من خوبه دیشب مامان باباش خونه بودن انقدر جیغ کشید امدن پیشم منم پیش دختر خاله هام و دختر دایی هام بودم امدن من گفتم معذرت میخوام یه امروزو نمیتونم یهو خاله و شوهر خالم وایسا بچه رو پایین بذاریم و بعد درو بستن محکم رفتن خیلی بهم برخورد هیچی نگفتم فرداش همه جمع شدیم دور هم هر دو حالت قهر داشتن ولی پسر خالم هی می امد پیشم اجی اجی باهاش بازی کردم اهنگ زدم ولی خاله بیشعورم هی میگفت بیا اینجا نرو پیشش اخر پسر خالم که ۲۰ سالشه گفت خاله چته چرا اینجوری میکنی 

هیچی نگفت 

بعد چند دقیقه محکم زد تو چشمم پسر خالم چشمم هنوز درد میکنه 

سرش داد زدم خالم سریع امد گفت چته بیشعور بیشخصیت هی هیچی نمیگم حالا بازترش نمیکنم ولی همه طرفو منو گرفتن جزو بابا بزرگم 

خیلیی ناراحت شدم دیگه حتی اسمشم نمیارم 

دلی هستم (مخفف دلارای)

لطف مکرر میشه وطیفه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یک چیز بهتون میگم خودتون تا آخرش میفهمید

(لطف مکرر...وظیفه مقرر میشود) شب خوش🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چه خاله ی عمه ای داری😂😂😂😂😂

جمله سنگینی بود😂😂

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

والا باید به شما حقوقم میدادن بابت مراقبت از بچه شون 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

اگر تعادل رو رعایت کنی نه دل خودت می‌شکنه 

نه حالت 

نه پسرخاله کوچولوت 

خدایی سر بچه نباید داد می‌زدی این کارت اشتباه بود 

💗کاربری دست چندنفره 💗دنبال مچ گیری نباشید 💗

لطف مکرر کردی شده وظیفه دیگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...