2777
2789
عنوان

سلام

80 بازدید | 10 پست

من چند بار درباره خودم و شوهرم این جا حرف زدم امشب مهمون جای بودیم شوهرم همش دورور اون  خانم خونه می‌پیچید منم بهش گفتم خوشم نمیاد از این کارت بهم گفت من خوشم میاد دوست دارم این کارو میکنم رفت خونوادش آورد همچی به خونوادش گفت ده تا دیگه روش گزاشت  منم به باباش گفتم یا به پسرتون بگو خودشو درست کنه یا نمیتونم باهاش زندگی کنم شوهرم هم گفت من تورو نمیخوام برو به درک فردا برپدرت لعنت اگر نری درخاست طلاق بدی آبروم جلو خونوادش برد بعدا رفت خونه مادرش بخوابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی بدم اومد ازش😑آخه چرا لعنت میفرسته! پدرو مادرش چیزی بهش نگفتن؟ چندساله ازدواج کردید؟ بچه ...

خودم دیگه واقعا ازش متنفر شدم خیلی بهم فحش داد حتی شوخی های که باهاش کرده بودم تو این دو سال همش به خانوادش گفت

[QUOTE=278968118] دو ساله ازدواج کردیم زن داداش زن باباش هست [/QUOTE اصلا کار جالبی انجام نداده،او ...

شوهرم همش دنبال بهونه هست با من قهر کنه منو اصلا آدم  حساب نمیکنه جلو همه بهم میگه شکات بد دل برو گم شو کثافت 

چقدر اعصابم خورد شد! به خوانوادت بگو،امیدوارم که پشتت باشن

متاسفانه خانوادم اصلا پشتم نیستن چون اونا بهم گفتن با این ازدواج نکن ولی من گفتم نه آدم خوبی هست نماز خونه همیشه کربلا میره ولی الان متوجه شدم همش ظاهره