2777
2789
عنوان

مشکوک نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 23 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

می دونسته که اینا این برنامه رو دارن با یه ماشین برن یا خودش رفته گفته

ببین فرقی نداره.از من به تو نصیحت.اگه اینطوری ادامه بدی پیر میشی.ناراحت نشو.ولی خیلی آدم گیری هستی.من نمیدونم اختلافتون سر چی بوده.ولی با لجبازی هم خودت هم بقیه رو داری اذیت میکنی.الان این شده دغدغه برات که کی گفته چط گفته نقشه بوده شوهرم میدونسته.به خدا اشتباه میکنی.یه روز به حرفم میرسی.این قضیه رو تموم کن.دنبال این که کی مقصره و کی بیاد عذرخواهی نباش.زندگی دو روزه.عمر جوونی کوتاهه.حیفه اینطوری بگذرونی

ببین فرقی نداره.از من به تو نصیحت.اگه اینطوری ادامه بدی پیر میشی.ناراحت نشو.ولی خیلی آدم گیری هستی.م ...

نه من با این یه بار خودم سر اشتباه اینا رفتم دیدن بچه ش و رفت و آمد باز شد ولی این خودش قطع کرده دیگه نمیشه کاری کرد 

نه من با این یه بار خودم سر اشتباه اینا رفتم دیدن بچه ش و رفت و آمد باز شد ولی این خودش قطع کرده دیگ ...

نه نمیگم برو بیا.خونش نرو.ولی در حد یه سلام احوال پرسی.رابطه نگهدار.دیگه هم هیچ وقت باهاش رابطه نزدیک نگیر.ولی یه جوری باشه که حالت قهر نداشته باشد.

نه نمیگم برو بیا.خونش نرو.ولی در حد یه سلام احوال پرسی.رابطه نگهدار.دیگه هم هیچ وقت باهاش رابطه نزدی ...

افرین تو فامیل چشم ادم به هم میوفته درست نیس بنظرم 

فردا روز میگن عروسا داداشارو از هم دور کردن من هیچ وقت به جاریام کاری ندارم بخاطر برادر شوهرام و شوهرم همدیگرو دوس دارن و پشت همن نمیشه که بخاطر خانوما از هم فاصله بگیرن همیشه ادم سعی کنه صبر و حوصله داشته باشه زیاد به حرف همدیگه گوش ندیم چون چه بخوای چه نخوای دیگه فامیلی و تا جایی که با اقامون باشیم اوناهم هستن پس باید تحمل ادم یکم بره بالا مشکل پیش نیاد