2777
2789
عنوان

مشکوک نیست؟

441 بازدید | 23 پست

امروز دعوت کرده بودن جهاز برون پسر خاله پدرشوهرم. بعد عصر قبل رفتن شوهرم گفت خسته م .ماشین و بدم خواهرم برونه تو و مامانم برید.منم گفتم خواهرت از جاری کنده نمیشه . بعد دیگه جاری کوچک با خواهرشوهر با ماشین برادرشوهر کوچک رفتن . منم با مادرشوهرم با همسرم رفتم .بعد برگشتنی هم برادرشوهر بزرگ م گفت با همون ماشین برادرشوهر کوچک همه برگردید .که من قبول نکردم .چون من با جاری کوچک و شوهرش قطع رابطه م . همسرم اومد برگشتم.بعد امشب خونه پدرشوهرم بودیم . برادرشوهر بزرگ اول گفت تقصیر هر دو تونه. بعد خوب انگار یادش داده بودن .گفت نه تقصیر تو هست و باید سوار می‌شدی .و برنامه ما رو ریختی بهم .من گفتم خواهرم ماشین شوهرتو برونه و تو و جاری و مادرم برگردید. منم گفتم که نه امکان نداره ‌.بعد گفت پدر تو نمی خوای چیزی بگی.پدرشوهرمم گفت چطور میای خونه من دوتاتون. خوب می‌رفتی حرف نمیزدی. منم گفتم حرف شما در صورتی درسته که ماشین برادر شوهر بزرگ باشه . اینجا هم خونه پدرشوهرمه. شوهرمم برای اولین بار تو عمرش ازم دفاع کرد که نه تقصیر این نیست .که برادرشوهر بزرگم زود گفت نه تو حرف نزن . من خوب از حق م دفاع کردم. ولی الان میگم چه خنگی هستم من. شوهرم عصر از کجا خبر داشت .بعد میگم نکنه شوهرم حرف تو دهن اونا گذاشته که من گفتم با ماشین من برو ولی این قبول نکرده؟

من که نفهمیدم 

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ک نفهمیدم 😐

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
کجاش آشتی دادن زمانی هست که بگن به طرف مقصر برو معذرت بخواه آشتی کنید نه اینکه بگن تو باید سوار ماشی ...

حالا اگه طرف نگه مقصرم باید تا آخر عمر قهر بمونید.اونم کسی که مدام چشم تو چشمید؟