2777
2789
عنوان

خدایا منو بکش

192 بازدید | 18 پست

دیگ نمیتونم . مخم نمیکش مشکلاتم زیاده فکرم زیاده ‌ لعنت ب من  کاش ی جا تنها میمردم چرا نمتونم ارام شم چرا خدا ارومم نمیکنه چرا شوهرم بیماره 

چرا خونوادم دورن . چرا مادرشوهرم اذیتم میکنه چرا  ازمون قبول نمیشم چرا زبونم تلخه  چرا زندگیم اروم نیس چرا همش بیماری دارم من ک فقط ۲۴ سالمه .چرا نمیتونم خوب انتخاب کنم چرا میگن بد ام ولی حرفاشون جرم میده تا یچیزی بخام بگم میگن خفه شو  چرا خفم میکنن چرا هنوز نتونستم جلو کسی  گریه کنم چرا همهش مخفی . چرا نمیتونم از کسی پول بخام چرا هرچی بدبختی هس  واس منه . چرا منو نمیخان درکم نمیکنن چرا میزنن منو  مگ من اصلا  حرفیم میزنم . مگ کار بدی کردم . مگ خیاتت کردم مگ ادم کشتم ......

من فقط درس خوندم و کار کردم و زجر کشیدم  چرا وقتی دو تا ندرک دارم و ب زبونای مختلف مینویسم میخونم میکن هیچی نیستی چرا باید پول دربیارم تا یچیزی باشم . چرا وقتی قند دارم و لاغرم  باید مسخرم کنن چرا مادرشوهرم باهام دشمنه . چرا وقتی با عشقم بعد ۱۱ سال بهم رسیدیم درکم نمیکنه  چرا مگگگگ نمیوونه چقدردرد کشیدم . چق زجه زدم. چقد وقتایی ک ب خودم پیچیدم از معد درد اون لاس میرد. چرا یکی دیگ رو لمس کرد خدااااا چرا حاااالا باید مادرشو ب من ترجیح بده 

رررره میخام فقط مال من باشه فقط من .اون ک میدونه چقد میخامش چرا زجرم میده چرا مادرش اما من ن 

چرا مگ من از جنس چی ام 

چرا نمیرم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشیدمن متوجه نشدم مادرش رو بهت ترجیح میده یا اینکه پای یه زن دیکه درمیونه؟

مادرشو ترجیح مید

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
امیدوارم خدا به دلت آرامش بده  عزیزم زندگی بقیه هم به قشنگی که فکر میکنی نیست ماها همه حتی بد ...

از بچگی عبادت کردم . هرراهی ک بگی رفتم ک راحت زندگی کنم 

اما کم اوردم . مث عروسک خیمه شب بازیم

خودت رو دوست داشته باشی حالت بهتره حالت بهتر باشه واسه خودت وقت میذاری و کمتر بقیه و حرفاشون برات مهم میشه اون وقت تو واسه خودت مهم باشی اعصابت واست مهم باشه واسه بقیه هم مهمی هر چند به نظر من خیلی هم نباید دنبال این باشی که دیگران تاییدت کنن. به آدما نچسب وگرنه پست می زنن

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
خب خدارو شکر. ببین عزیزم باید صبر کنی. هر چی باشه مادرشه دوست دخترش ک نیست. جبهه نگیر. اگه به مادرش ...

ن مادرش خوب نیست . من فک کردم مادرمه اما نیست 

همه کار میکنه جدامون کنه . حتی کنارش میخابه ک من معذب شم 

خیلی اذیتم

ن مادرش خوب نیست . من فک کردم مادرمه اما نیست  همه کار میکنه جدامون کنه . حتی کنارش میخا ...

اینکه فک کردی مادرته خ اشتباه فک گردی. مسلما اون پسرش رو خیلی خیلی خیلی بیشتر دوست داره.

بنظر من زمان همه چیزو درست میکنه

خودت رو دوست داشته باشی حالت بهتره حالت بهتر باشه واسه خودت وقت میذاری و کمتر بقیه و حرفاشون برات مه ...

هرراهی بخای رفتم . خودمم دوس  داشتم ولی بی اعتنایی از طرف من برای ادمای سمی ک مادرش باشه 

گرون تموم شده . روحم و زخم زدن عزیزم 

نمیدونی چ کشیدم  و نمیگم  

فقط ارامش مطلق میخام الان