دیگ نمیتونم . مخم نمیکش مشکلاتم زیاده فکرم زیاده لعنت ب من کاش ی جا تنها میمردم چرا نمتونم ارام شم چرا خدا ارومم نمیکنه چرا شوهرم بیماره
چرا خونوادم دورن . چرا مادرشوهرم اذیتم میکنه چرا ازمون قبول نمیشم چرا زبونم تلخه چرا زندگیم اروم نیس چرا همش بیماری دارم من ک فقط ۲۴ سالمه .چرا نمیتونم خوب انتخاب کنم چرا میگن بد ام ولی حرفاشون جرم میده تا یچیزی بخام بگم میگن خفه شو چرا خفم میکنن چرا هنوز نتونستم جلو کسی گریه کنم چرا همهش مخفی . چرا نمیتونم از کسی پول بخام چرا هرچی بدبختی هس واس منه . چرا منو نمیخان درکم نمیکنن چرا میزنن منو مگ من اصلا حرفیم میزنم . مگ کار بدی کردم . مگ خیاتت کردم مگ ادم کشتم ......
من فقط درس خوندم و کار کردم و زجر کشیدم چرا وقتی دو تا ندرک دارم و ب زبونای مختلف مینویسم میخونم میکن هیچی نیستی چرا باید پول دربیارم تا یچیزی باشم . چرا وقتی قند دارم و لاغرم باید مسخرم کنن چرا مادرشوهرم باهام دشمنه . چرا وقتی با عشقم بعد ۱۱ سال بهم رسیدیم درکم نمیکنه چرا مگگگگ نمیوونه چقدردرد کشیدم . چق زجه زدم. چقد وقتایی ک ب خودم پیچیدم از معد درد اون لاس میرد. چرا یکی دیگ رو لمس کرد خدااااا چرا حاااالا باید مادرشو ب من ترجیح بده
رررره میخام فقط مال من باشه فقط من .اون ک میدونه چقد میخامش چرا زجرم میده چرا مادرش اما من ن
چرا مگ من از جنس چی ام
چرا نمیرم