هفته ۳۶بارداری هستم چند روزه کارای روزمره خونه بدجور اذیتم میکنه امروز کامل حس مورمور شدن داشتم زیر دلم(واژن) ...انگار حالتی مثل اینکه مثانه پر پره ولی اصلا میری دسشویی خبری نیس انگار ی فشار کاذبه
زایمان سزارین انتخاب کردم ولی دکترم تو تعطیلات نیست و کلا اواخر هفته۳۹برمیگرده بنظرتون اینا نشونه نزدیک شدن ب زایمان نیس ؟؟ممکنه قبل برگشتنش دردم شروع شع اخه با خیال راحت میگفت بچه اول دیر دنیامیاد تاچهل هفته میمونه کسی بوده بچه اولش زودتر دنیااومده باشه
خود دکتر اخر خیلی اصرارکردم ک اگر سفرش طول میکشه هفته۳۷ عملم کنه مشکلی ندارم ولی گفت خیالت راحت بچه اول اینقد زود دنیا نمیاد من میرم برمیگردم عملت میکنم البته اونموقع هیچ علاعم نداشتم ولی الان کم کم حس میکنم اخراشه
اره من اولی ۳۷هفته بدنیا اومدکیسه ابم پاره شد خسته شدم یکم پله پایین بالا رفتم خخخ سوراخ شد د ...
معذرت میخوام اینو میپرسم بخاطر پله بود یا اخراش رابطه داشتید؟؟
ما خونمون بی نهایت پله داره شاید اثر اونم باشه ولی چون از طبیعی میترسم کلا از خیلی وقت پیش رابطه رو کنارگذاشتم که سوپرایزم نکنه اخه اشنامون یادمه ناگهانی کیسه ابش ۸ماهگی پاره شد گفتن مال نزدیکی بوده
دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
ماه آخر ماه درد هست عزیزم. دردای این شکلی زیاد داری. اگه استراحت کردی دیدی خوب شدی که چیزی نیست. ولی اگه گذشت و هی دردت شدیدتر شد برو بیمارستان. ان اس تی هم باید انجام بدی دکترت بهت نگفت؟
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
معذرت میخوام اینو میپرسم بخاطر پله بود یا اخراش رابطه داشتید؟؟ ما خونمون بی نهایت پله داره شاید اثر ...
نه من نزدیکی نداشتم اصلااا کلاا ممنوع بودم . ماه اخر خیلی کار کردم مهمون داری و نظافت و خیلی خم و راست سدم حتی تو ۳۷هفته فکر کن ۸سانت دهانه رحم باز سده بود ولی چون سز بودم