2789
عنوان

حالم بده

250 بازدید | 30 پست

شما بگید چکار کنم 

خونه تکونی داریم میکنیم وسایل سنگین زیاد داریم بعد من که نمیتونم جابه جا کنم همسرم چند مدت هی میگه تعطیل میکنم و تعطیل نمیکنه 

یک دیوار رنگ کرده بقیه مونده 

منم داخل رنگ دیدم دارم خفه میشم اومدم خونه مامانم 

اومده خونه مامانم میگه همینه من نمیتونم از کارم بزنم 

میگم کارگر بگیر میگه نمیتونم 

گفتم من نمیتونم وسایل سنگین بلند کنم که 

خونم داغونه نزدیک عیده 

اعصابم خورده 

منم حالم بد بود گفت پاشوبریم دکتر گفتم فردا میرم 

گفت پس من سرکارم 

گفتم خب من تنها نمیتونم برم که یهو مامانم گفت من می‌برمت بعد اون گفت من که نمیتونم تند تند تعطیل کنم   و اون رفت 

گفتم مامان چرا گفتی 

میگه نمیخوام دعواتون بشه 

من چکار کنم پس 😔😔😔

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

ای بابا💔

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر من که اصلا دست نمیزنه امروز انقد کار سنگین کردم الان افتادم همه خونه رو بهم ریختم دست تنها ۸ ...

واای گناه داره اون بچه لاقل فشار نیار به خودت

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐
سلام عزیزم تو که میدونی شوهرت وقت نداره چرا خونه تکونی رو شروع کردی اخه 

همسرم هیچگاه وقت نداره 

خب پول بده کارگر بگیرم 

اونم نمیده 

خونمون چون کمد دیواری زدیم ترکید باید خونه تکونی میکردم

شوهر من که اصلا دست نمیزنه امروز انقد کار سنگین کردم الان افتادم همه خونه رو بهم ریختم دست تنها ۸ ...

خیلی بده 

نباید انجام بدی کار سنگین 

اخه گفتی اونم قبول نمیکنه 

همون هیچی رو قبول نمیکنه 

منم دست تنها نمیتونم 

کمد دیواری چون زدم داغون شده خونه 

برداشته یه دیوارم رنگ زده بقیه مونده 

خب مرد مومن کارگر بگیر و‌نقاش اصلا گوش نمیده

منم همه کارامو خودم انجام میدم غصه نخور 

وسایل سنگین زیاد دارم‌تو خونه نمیتونم جابه جا کنم که تنها انجام بدم

همون هیچی رو قبول نمیکنه  منم دست تنها نمیتونم  کمد دیواری چون زدم داغون شده خونه  ...

ما که بنایی کردیم کل خونه بهم ریخته بود بیشتر کارارو خودم کردم فقط مامانم یکم کمکم کرد چرا مامانت نمیاد کمکت خب

وسایل سنگین زیاد دارم‌تو خونه نمیتونم جابه جا کنم که تنها انجام بدم

خونه تون سرامیک اگه داره وسایل سنگین راحت کشیده میشه روش اینور و اونور وسایل سنگین منظورت چیه اگه مبله که اونو هل بدی میره اینور و اونور من که وسایل سنگینم خو م جابجا میکنم اصلا نمیتونم منتظر باشم یکی برام انجام بده