2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست
ما که بنایی کردیم کل خونه بهم ریخته بود بیشتر کارارو خودم کردم فقط مامانم یکم کمکم کرد چرا مامانت نم ...

وسایل سنگیم مثل تخت و کمد و میز آرایش اونم اندازه غولن انگار جابه جایشش سه تا مرد میخواد 

مامانم بیچاره برای آشپزخانه و اینا میاد 

من الان مشکلماینه بزرگاشو خودش انجام نمیده تا من شروع کنم 

هر روز هی به تاخیر میندازه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
مگه خونه هم میخواین رنگ کنین؟؟؟؟

اتاق خوابا رو 

یه دیوار رنگ کرده بقیه مونده 

گفتم بیا با حقوق من کاغذ دیواری کنیم راحت دعوا راه انداخت گفت نه 

پولتو من میخوام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایل سنگیم مثل تخت و کمد و میز آرایش اونم اندازه غولن انگار جابه جایشش سه تا مرد میخواد  ماما ...

نمیدونم میخای اونایی که نمیتونی دست نزن تا بعدن شوهرت وقت داشت کمکت کنه بعدشم شب که شوهرت میخاد بیاد همه مقدمات جابجاییشو انجام بده قبلش که اون اومد زیاد علاف نخاد بشه بهش بگو فقط 10 دقیقه برام جابجا کن تا زیرش تمیز کنم

خونه تون سرامیک اگه داره وسایل سنگین راحت کشیده میشه روش اینور و اونور وسایل سنگین منظورت چیه اگه مب ...

مبل اینا که سبکه 

بغل میکنم یه سه نفره سنگینه اونم باز میکشم زمین 

تخت و کمد و بوفه ..... متاسفانه زیرشون موکت انداختم

نمیدونم میخای اونایی که نمیتونی دست نزن تا بعدن شوهرت وقت داشت کمکت کنه بعدشم شب که شوهرت میخاد بیاد ...

ببین چون میخواد رنگ بزنه بتونه که میزنه بعد سمباده همه جا خاک میشه الان یکی از اتاق خوابا روتمیز کردم خودم 

بعد این کارو کردنابود شد 

دوباره باید تمیز کنم

میگم رنگتو بزن من شروعکنم هی امروز و فردا میکننه

وای اینقدر از بوفه بدم میاد که بوفه مو چند سال پیش انداختم بیرونم دیگه از مد هم رفته بوفه

من پارسال با مبلام خریدم 🥲

هییییی

ببین چون میخواد رنگ بزنه بتونه که میزنه بعد سمباده همه جا خاک میشه الان یکی از اتاق خوابا روتمیز کرد ...

خب بهش بگو اگه الان نمیتونی بزارم برا بعد عید ولی بگو دوست دا م همه خونه تمیز بشه برای سال جدید کاش میتونستی یه روز کمکم کنی

خب بهش بگو اگه الان نمیتونی بزارم برا بعد عید ولی بگو دوست دا م همه خونه تمیز بشه برای سال جدید کاش ...

از خداشه بمونه بعد عید اما من طاقت ندارم 

یا باید نمیریختم یا ریختم باید جمع کنم 

اگه از این گنچه کوچیکا جدیدا گرفتی فک نکنم زیاد سنگین باشه

من مشکلم با پذیرایی نیست با اتاق خواباست 

دوتاش پره تخت و وسایل و.....

اونا رو رنگ بزنه و بچینه 

خودم انجام میدم