2777
2789

۲۱ سالمه دیپلم دارم وضع مالی مون بده بامادرم میرم پرستاری یه خانومی

خیلی اذیتم از شرایطمون همش استرس دارم 

یه خواستگار دارم عالیه ولی از قیافش خوشم نمیاد ولی منو میخاد میخوام باهاش ازدواج کنم ولی درسمو ادامه بدم بخونم برا کنکور باور کنید اینجا اصلا نمیتونم بخونم همش ذهنم درگیره میدونم پسره هم خوشبختم میکنه منم ظاهرم زیاد جالب نیست خواستگاری زیادی داشتم ک اونا جواب رد دادن ولی این خیلی منو میخاد به پام مونده چیکار کنم اون ۲۶ سالشه زرنگه کار کنه ولی کار ثابت نداره کارشون قرار دادیه پیمان کاریه یه روزای هم ک بیکارباشه میره کار گری بنایی کلا یه روز بیکار نمی وایسه 

اهل نماز روزه اس ولی پوستش تیره اس وسیاهه و هیچ زیبایی تو صورتش نداره  میترسم از نگاه های مردم بگن دختره خودش زشت بود بایکی از زشت تراز خودش شوهر کرد وگرنه ته دلم بااین پسره راضیه چون منو میخاد ۴ ساله 

به پام وایستاده همش واسطه میفرستن خانواده اشم منو خیلی میخان 

چیکار کنم لطفا راهنمایی ام کنید

دو دل هستم نمیدونم بگن بیان خواستگاری یانه از حرف های مردم میترسم از اینکه توخیابون یجوری نگامون کنن دلهره دارم

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر تو ظاهر همسطح شوهر باشی یا ی درجه بالاتر اینجوری کمتر اذیت میشی

به حرف مردم توجه نکن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چی بگم عزیزم

خودت بهتر از ما صلاح خودتو میدونی

فقط بهت توصیه میکنم بخاطر حرف مردم هیچ کاری نکن هیچ وقت

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

بهتر تو ظاهر همسطح شوهر باشی یا ی درجه بالاتر اینجوری کمتر اذیت میشی به حرف مردم توجه نکن

وقتی فکر میکنم ک باهاش برم خون آزمایش کلی استرس میگیرم 

بگو یا زینب بگو یا حسین

بخدا اونقدری که ما فکر می‌کنیم مردم به ما توجه نمیکنن 

یعنی اصلا ما واسشون مهم نیستیم . 

حرف مردم رو بذار کنار بشین با عقلت تصمیم بگیر

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

مردم همیشه حرف برای گفتن دارن شوهر خوشگل هم بکنی میگن نگا خودش چجوری بوده شوهر خوشگل کرده 

ولی در کل اگه قیافه اش طوریه که فردا روز نمیتونی کنار خودت تصورش کنی که باهاش بری بیرون نکن اینکارا رو 

البته اخلاق خیلی تاثیر گذاره باهاش اشنا شو ببین عیبش فقط قیافه هشه یا نه

اگه خوشبختت میکنه و جنم کار کردن و داره قبول کن کسی با خوشگلی طرفش خوشبخت یا بدبخت نشده زیبایی ی چی ...

زیبا ترینم که باشی عادی میشه بعد چند وقت....مهم اینه که مرد تنوع طلب نباشه

امیدبذر هویت ماست💚🌱