در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
سعی کن زندگی تو جوری بسازی که خودت توی رویاهات تصورش کردی ، حرف هیچ کسی برات مهم نباشه و نه کسیو قضاوت کنی ونه تو زندگی کسی سرک بکشی و نه برات مهم باشه کسی که تورو قضاوت میکنه و تو زندگیت سرک میکشه .زندگی مثل یه بازیه که مراحل زیادی داره هر چی که بیشتر ازش میگذره مراحلش سخت تر و سخت تر میشه و تنها بازیکن این بازی خودتی و خودت این تویی که این بازی میگذرونی و از هر مرحله تجربه کسب میکنی و درس میگیری برای مراحل بعدیت ، پس تلاش کن برنده بازی زندگی خودت باشی و اینو بدون هر انرژی که میدی به خودت برمیگرده هرکار خوب و بدی که میکنی آخرش به سمت خودت برمیگرده ....
احادیث قدسی حرفای خدا هستن که به صورت غیر رسمی به پیامبر و از پیامبر به امامان رسیده و اونا بیان کردن
من کتابش رو دارم
تو نت هم میتونی پیدا کنی
خیلی قشنگن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
خدا جون بعد اینکه به این دوستمون گفتی بیا در گوش منم بگو
خوب میدونی بیشتر از هر وقت دیگه ای بهش نیاز دارم
حق ما این همه مصیبت یه جا نبود
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....