2777
2789

من خداباهام حرف میزنه وقتی صدای مادرم میشتوم ...تو صداش حتی وقتی غمگینیه میشنوم صدای خدارو ک میگه اگر حواسم بهت نبود الان مادرت پیشتونبود....تو دستای پراز ترک بابام ک میگه بااین همه غصه سرپاس تا کنارتوباشه....خخدا توخنده پسرمه تونگاه شوهرم...خخدارو تو اطرافت میشه بیینی و صداش رو بشنوی

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که میشه اونجا ک دیگه امیدی به زنده بودن بچم نبود دکتر گفت اگه بمونه مونگلیسم میشه فقط خ ...

عزیزدلم تنش سلامت باشه هزار ساله بشید هر جفتتون با خوندن این پیامت گریه ام گرفت 😭❤️

من خداباهام حرف میزنه وقتی صدای مادرم میشتوم ...تو صداش حتی وقتی غمگینیه میشنوم صدای خدارو ک میگه اگ ...

یعنی ماهایی ک مادرمون رو ازدست دادیم خداحواسش بهمون نبوده؟؟؟متنفرم از حرفایی پوچتون !!!

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

دیروز، به شوهرم گفتم برای مهدی شیر و موز بگیر و بيسکوئيت، گفت چون گفتی تا آخره فروردین چیزی نخر من نمیخرم، (اینو وسط یه دعوایی گفته بودم) بحثمون شد و خودم خریدم،بهش گفتم خدا بچه رو به ما داده ما لیاقت نداریم کاش به جای ما میداد به یه کسی که بچه نداره و حاضره کلی خرج کنه تا بچه دار بشه. (شاغل نیستم فقط یارانه ها رو من میگیرم) 

اومدیم خونه نگو پسرم رفته سره مداد نوکی رو گذاشته تو دهنش باز شده رفته تو حلقش گیر کرده (1 سالشه) داشت خفه میشد و سرفه می‌کرد، هرکاری کردم نتونستم در بیارم، آخرش سرفه کرد بالا آورد اومد بیرون (یک لحظه احساس کردم بچم داره میمیره) 

اونجا پسرمو بغل کردم، و خیلی روک و رو راست به خدا گفتم خدایا من فهمیدم تو چی گفتی، منم گوه خوردم زر اضافه زدم. 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
عزیزدلم تنش سلامت باشه هزار ساله بشید هر جفتتون با خوندن این پیامت گریه ام گرفت 😭❤️

فدات بشم عزیزم 

خودم هروقت یادم میوفته گریم میگیره 

فقط خدارو صدا کن هر روز شکر کن

یه دفتر بردار بشه دفتر شکر گذاری .شب قبل خواب از داشته هات تشکر کن

مثلا خدایا شکرت که امشب سیر میخوابم خدا شکرت امروز زندم تا بتونم به خانوادم عشق بدم خدایا شکرت امروز تونستم لبخند بچهام و همسرمو ببینم خدایا شکرت سایه پدر و مادرم و دارم

صبح هم که پا میشی شکر بنویسمثلا

خدایا شکرت که امروز هم چشمامو باز کردم

خدایا شکرت که تن سالم دارم

خدایاشکرت یه روز دیگه کنر خانوادمم

خدایا شکرت امروز میتونم صورت ناز بچمو ببینم

مطمئن باش نتیجه میگیری

ایشاللع نصیب من هم بشه هرچند تا الان خیلی دستمو گرفته من ناشکری میکنم😔

امیدوارم هرچی صلاحته همون بشه اخرین لطفی که در حقم کرد این بود یه روز قبل از سونوی قلب بچه ام افتادم خون ریزی طوری که بیمارستان میخواست بچمو سقط کنه هیچوقت یادم نمیره زجه میزدم و خونه گریه میکردم و خدارو بلند بلند صدا میزدم اخرش نزاشتم سقطش کنن فرداش رفتم سونو بچم سالم سالم بود قلبش میزد😍 خدا خیلی مهربونه به من یکی خیلی کمک کرده همیشه

دیروز، به شوهرم گفتم برای مهدی شیر و موز بگیر و بيسکوئيت، گفت چون گفتی تا آخره فروردین چیزی نخر من ن ...

وای مو به تنم سیخ شد دیگه ناشکری نکن عزیزم هرچند منم بعضی وقتا دست خودم نیست ناشکری میکنم😔 خدا دوست خیلی دوست داشته که بچه چیزیش نشده خداروشکر