2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ورزش ورزش ورزش 

دندون هام را درستشون کردم .سالمن .

پوستم را نمیذارم خشک بشه .هر شب کرم شب و سرم ویتامین سی .

موهامم رنگ نمیکنم که داغون بشه .ولی چون عاشق تنوعم، رنگای فانتزی روی تود مو(نه ریشه) میکنم .بنفش و ابی و .‌.

فست فود و سرخ شده خیلی به ندرت میخورم ...سیزیجات و میوه و غذاهای ابپز و سالم زیاد میخورم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یکیش اینکه به خورد و خوراک خود اهمیت دادن ... یعنی هرچی گیر اومد نخوریم و واسه صبحونه کیک و کلوچه نخوری و واسه شام همش سوسیس و کالباس نخوری ... میوه و سبزی و خوراک سالم بخوری هر چند دردسر داره واسه تهیه و اماده سازیش ... با هر سختی هست باشگاه بری ... و در هفته حداقل دو روز باشگاه بری روزی ۱ ساعت هم کافیه ...

من هر روز مسواک میزنم

موهام رو شونه میکنم

هفته ای سه بار حموم میرم

😌😆

جدا از شوخی

روتین پوستی داشتن

همیشه معطر بودن 

حالت دادن به موها و استفاده از گیره و..‌

ورزش کردن رقصیدن 

تغذیه خوب داشتن هر روز میوه خوردن 

کتاب خوندن 

کلا برای خودش ادم ارزش قائل باشه.

ورزش ورزش ورزش  دندون هام را درستشون کردم .سالمن . پوستم را نمیذارم خشک بشه .هر شب کرم شب و س ...

ممنون که انقدر با جزئیات گفتی میشه بگی چه مارک کرم و سرمی و ‌..‌ استفاده میکنی؟ چه خوب که فست فود و ‌..‌ نمیخوری 

ورزش ورزش ورزش  دندون هام را درستشون کردم .سالمن . پوستم را نمیذارم خشک بشه .هر شب کرم شب و س ...

تود مو یعنی کجا؟

منم از ترس خراب شدن موهام رنگ نمیزنم ولی خیلی دوست دارم تنوع بدم 

خوب یه سری چیزا که روتین هر ماه انجام میدم مثل ناخن و پدیکور و فیشیال و مژه و لیزر و و اینا یه سری کارا مثل بوتاکس و اینام که به تایم خودش میرم همیشه یه ته ارایش دارم و لباسای ست میپوشم و عطر میزنم ورزش و موسیقی هم واسه روحیم میرم اینا کاراییه که میکنم دیگه نمیدونم به خود رسیدن محسوب میشه یا چی😄