2777
2789
خود مو منظورم بود.غلط املاییه . منظور این بود که ریشه ها را رنگ نمیکنم .چون زود سفید میشن 

اهان ممنون چه پیشنهاد خوبی پس منم این کار رو کنم عالی بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مارک های ایرانی الان خوب شدن،سی گل آدرا 

متاسفانه به پوستم نمیخورن 

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550

خود مو منظورم بود.غلط املاییه . منظور این بود که ریشه ها را رنگ نمیکنم .چون زود سفید میشن 

خودت رنگ میزنی یا میری ارایشگاه؟ برای رنگ زدن چه چیزایی لازمه؟ میشه یکیشون رو بگی مثلا بخوام جلووموهام رو سبز کنم چیا باید بخرم؟ 

ویتامین سی ب هر پوستی  نمیسازه احتیاط کن صورتت پر جوش نشه  من زدم انگار ابله کرفتم

منم ویتامین سی میزنم ولی نه پریم لافارر ۱۰ درصد میزنم میخواستم ببینم بقیه چه مارکی میزنن

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ویتامین سی ب هر پوستی  نمیسازه احتیاط کن صورتت پر جوش نشه  من زدم انگار ابله کرفتم

منم همینطور😑😑

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️   https://abzarek.ir/service-p/msg/2330550

ی بار جو گرفت رفتم ی دنیا کرم و لوسیون انقد برا موهام شامپو و ماسک هزار تا کوفت و زهرمار گرفتم ولی زیاد استفاده نمیکنم پوستمم خیلی خوبه

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

عزیزم یعنی ساقه ی مو رو فقط رنگ کنی ضرر نمیزنه؟

من ارزومه چنتا مش آبی بزنم اما از سفید شدن و خراب شدن موهام میترسم

دوستان عزیز همه اینا که گفتید بسیار عالی هستن و به خود رسیدن جسمی و فیزیکی هست اما برای ذهن و روحتون چه میکنید؟

مقایسه نکنید خودتون رو

رقابت نکنید

خودتون رو سرزنش نکنید 

نشخوار ذهنی و ....