2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نظر شخصی منه با دین و علم کاری ندارم دلم میخواد ی بار ب عنوان مرد ب دنیا میومدیم ی بار ب عنوان زن واقعا ناعدالتی اینجوری😐

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

من اینکه حیوان یا گیاه بشیم رو نشنیدم

فقط میدونم اینقدر میایم و میریم تا روحمون (درقالب انسان بدون در نظر گرفتن جنسیت) به درجه نهایی ارتقا پیدا کنه

درواقع این دنیا بنوعی مدرسه ی روح هست

ممکنه راست باشه 

کلن نمیشه قطعی گفت 

این دنیا خیلی مرموزه

واقعا نمیدونیم بعد مرگ چی میشه 

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
برای من اتفاق افتاده . حتی به اون محل رفتم حدودش رو پیدا کردم اما دقیق نتونستم پیداش کنم چون داخل با ...

این که بعضی وقتا مکانی میرویم که احساس اشنایی بهمون میده و حس می کنیم قبلن اومدیم اینجا مربوط به زمان ذر فکر می کنم انگار آن  زمان خدا بهمون زندگی رو نشون میده و ما قبول می کنیم که بیایم این دنیا برای همینه که بعضی وقت ها احساس اشنایی به شخص یا مکان داریم 

بازم دقیقش  این تیکه از قرآن هست که میگه ...

و (به یاد آر) هنگامی را که پروردگارت از صلب بنی‌آدم نسلشان را پدیدآورد، و آنان را (در ارتباط با پروردگاری خود) بر خودشان گواه گرفت و فرمود:(آیا من پروردگار شما نیستم؟ انسان‌ها با توجه به وابستگی وجودشان و وجود همه موجودات : https://fa.m.wikipedia.org/w/index.php?title=%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%AA&action=edit&redlink=1 به پروردگاری و ربوبیّت حق گفتند: آری، گواهی دادیم. پس اقرار به پروردگاری خود را در این دنیا از شما گرفتیم تا روز قیامت نگویید: "ما از این (حقیقت آشکار و روشن) بی‌خبر بودیم)

در واقع زمانی که شما در عالم ذر احضار میشوید از شما پیمانی گرفته میشود که اعم از سرنوشت و دین و حتی ...

میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟                                         یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیف‌ترین و مزخرف‌ترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن...            کاربری سومه:/

خدا میگه فقط یه بار شانس زندگی دارین...

تناسخ رو سکولار ها و ملحدین ساختن و بعضی از خدا پرست های خوش باور هم باور کردن که وجدان خودشون رو برای گناهی که میکنن آروم کنن و بگن ایرادی نداره ، روح ما دوباره در قالب یک جسم دیگه برمیگرده به این دنیا و خطاها و گناهانی که توی این زندگی کردیم توی زندگی بعدی جبران میکنیم ، غافل از اینکه خدا فقط یه بار به آدم شانس زندگی میده

سلام 

اگه مثلا فرافکنی کنید ذاتی بهش معتقد میشید ....

بعد تو فیزیک کوانتوم ما با چند جهانی رو به رو هستیم پس از مرگ تو جهانی مشابه همین جهان خودمون متناسب اعمال زندگی گذشته مون ( دارما ) شخصیت و موجودیت می گیریم البته می تونیم بر مضرات زندگی گذشته غلبه کنیم 

البته این یه مسئله اعتقادی هست که میشه با فیزیک تا حدودی اثباتش کرد

فکر کن بازم اینجا بدنیا بیایم

من ب شخصه اگر قرار باشه دوباره ب دنیا بیام برم  جایی  که عاشقشمم ب تناسخ اعتقاد پیدا میکنم.  والا ب خدا . 😁😁👌👌👌👌👌

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
من اینکه حیوان یا گیاه بشیم رو نشنیدم فقط میدونم اینقدر میایم و میریم تا روحمون (درقالب انسان بدون ...

دقیقا همینه...و ب نظرم این عدالت خدا رو ثابت میکنه...خدا اونقدر مهربونه ک میخواد روح خودش اشتباهاتش پیدا و اصلاح کنه...مثلا شخصی تو زندگی قبلیش ب خاطر موضوعی خودکشی میکنه...دوباره برمیگرده و انقدر ب اون موضوع میخوره ک باهاش کنار بیاد...و وقتی این اتفاق افتاد و ب مرحله کامل ارتقا و آگاهی رسید دیگ متولد نمیشه...و میشه روح راهنما...برای هدایت سایر روح ها ب زندگی دنیایی....

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡
عزیزم شما تا صبح هم ریپلای کنی نظر من عوض نمیشه پس دیگه ریپ نزنید😊

شما دارای عقل هستید و اختیار خودتون رو دارید و اینکه فکر نمی کنم ریپلای  کار اشتباهی باشه 

و یه حرف ک ...

حقیقت ماجرا رو نمیشه هیچ وقت مخفی کرد یا از بین برد!

میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟                                         یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیف‌ترین و مزخرف‌ترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن...            کاربری سومه:/
شما دارای عقل هستید و اختیار خودتون رو دارید و اینکه فکر نمی کنم ریپلای  کار اشتباهی باشه  ...

من باور ندارم حقیقت شمارو

از کجا معلوم واقعا حقیقته؟

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

2790
2778
2791
2779
2792