تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای من اتفاق افتاده . حتی به اون محل رفتم حدودش رو پیدا کردم اما دقیق نتونستم پیداش کنم چون داخل با ...
حرفشم ترسناکه
تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
اینکه مردیم دوباره برمیگردیم به اشکال مختلف یا انسان یا حیوون یا گیاه و…
جوابش خیلی واضح و روشن توی قرآن هست...
انسان اشرف مخلوقاته با این تفکرات که قراره حیوان یا گیاه بشیم ارزشمونو نیاریم پایین وقتی اصلا همچین اتفاقی حرف بی ارزشی بیش نیست
میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟ یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیفترین و مزخرفترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن... کاربری سومه:/
منم تجربه داشتم تو خواب روحم خارج میشه از بدنم ،میره گشت و گذار😐بیشتر جایی میره ک پشتم حرف میزنن
من یه بار دیدم یه جای سیاهم روحم بود بعد یه صدایی توگوشم میگف خودتو نجات بده خودتو نجات بده منم شروع کردم دست و پام رو تکون دادم تو بیداری ولی تو خواب بودم هنوز انقدر دستم سنگین بود انگار وزنه بود بعد که تکون دادم با سنگینی زیاد تونستم بیدار شم
عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.