2777
2789
عنوان

تناسخ

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 52 پست
من باور ندارم حقیقت شمارو از کجا معلوم واقعا حقیقته؟

این حقیقت من یا کسیی دیگری نیست 

حقیقت جهانه 

و اما از کجا معلومه ...

همه جواباتونو خدا توی قرآن نوشته 

و لازم نیست من بازگو کنم 

خیلیا فقط متن عربی قران رو می خونن 

ولی این بزرگ ترین ظلم به خود ادم هست که فقط متن عربی رو بخونی چون راز های عجیبی توی همین کتابی هست که ساده ازش میگذرید راز هاییی که بخشی گفته شده بخشی هست تا فکر کنید و خودت بفهمی 

توی قرآن راز هایی هست که ۱۴۰۰ سال پیش گفته شده و تازه امروزه دارن از نظر علمی ثابت می کنند 

میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟                                         یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیف‌ترین و مزخرف‌ترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن...            کاربری سومه:/
این حقیقت من یا کسیی دیگری نیست  حقیقت جهانه  و اما از کجا معلومه ... همه جواباتونو ...

باشه بس کنید دیگه ریپلای نکنید

گفتم که زودتر بهتون تا صبح هم ریپلای کنید نظر من عوض نمیشه

موفق باشید

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تناسخ چیست ...؟

تناسخ یعنی انسان با حیوانی که تابع شهوت و هدف زندگیش شکار پیدا کردن برای خوردن و خوابیدن ... 

یعنی انسان با گیاهی که می روید  قدرت تعقل نداره برابره 

یعنی انسان مجاز به هرگونه دخل و خرجی تو دنیا هست 

قتل کنه خوش گذرونی تجاوز مشروب پارتی و هر خوش گذرونی 

چون میدونه چند روزه و تموم میشه و زندگی جدید ... 

و بدون هیچ حسابرسی 

و دریغ از قیامت 

این اعتقاد مربوط به دنیای سکولاره 

سکولار چیه؟ یه جورایی همون شیطان پرستی 

شیطان کیه ؟

دشمن قسم خورده انسان 

شیطان انقدر وجود انسان براش سخت بود و همچنین سجده بهش 

که عبادت چندین و چند سالشو گذاشت کنار که فقط با انسان بجنگه  بعد خیلی جالبه که ما شدیم پیرو اون ...

انسان اشرف مخلوقاته و از روح خدا ...🙂

روزی قیامت میاد 

واگر قیامت نباشه و تناسخ 

عدل خدا میره زیر سوال 

که ۱۰۰ درصد قیامت هست 

اگر اعتقاد داری که قیامت نیست پس اعتقاد داری که هرکسی که تو این دنیا بهت ظلم کرده و هر کثافت کاری کرده 

هیچ عذابی نمی کشه و بعد چند سال زندگی جدیدی و قشنگ تری رو قراره تجربه کنه 

اعتقاد داری انسان بازیچه ایی بیش نیس 

اعتقاد داری انسان بی ارزش مثل ببخشید که میگم 

گاو گوسفند ‌و میمون پ حتی سوسک ...

که همچین چیزی اصلاا نیست !

میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟                                         یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیف‌ترین و مزخرف‌ترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن...            کاربری سومه:/
نه من اول اعتقاد داشتم ولی با کلی تحقیق اینا به این نتیجه رسیدم نه ما فقط یکبار زندگی میکنیم 

تحقیق از دنیای دیگه ؟؟؟ ما هیچی از بعد مرگ نمیدونیم پس تحقیق باطل نیست؟

گاو گوسفند بی ارزش نیست فقط در نگاه انسان بی ارزش وناچیز 

نه اصلا بی ارزش نیست 

در مقابل انسان بی ارزش 

انسان مساوی نیست با گاو یا گوسفند 

منظورم این هست ...

تحقیق از دنیای دیگه ؟؟؟ ما هیچی از بعد مرگ نمیدونیم پس تحقیق باطل نیست؟

از بعد از مرگ نمیدونیم؟

معنی قرآن جوابته!

جواب کامل و قانع کننده 

جز قران که کامل ترین سند وجود دنیای پس از مرگ 

آدم هایی هستند که مرگ رو تجربه کردن و برگشتن 

برنامه زندگی پس از زندگی ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز