2777
2789
عنوان

اونایی لیزر انجام دادن لطفا بیاین

324 بازدید | 23 پست

سلام خانما

من ۸ جلسه لیزر انجام دادم جلسه اخرم دو هفته پیش بوده

اما انگار این جلسه ۸ نسبت به جلسهای قبل بدنم بیشتر موهاش در اومده پاهام ۵۰درصد ریزش بیکینی ۷۰درصد.دستام ک ۲۰ درصد ریزش انگار فرقی نکرده اما زیر بغل ۱۰۰درصد ریزش

بنظرتون چیکار کنم یعنی تو جلسهای شارژ فرقی هم میکنه ک کمتر شه

دستگاهشم الکساندرایت با طول موج الکس و دایوید و ....داره

برام یه صلوات بفرس.مرسی

مشكل هورموني نداري؟

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

نگران نباش بالاخره ١٠٠درصد هم جواب نميده 

واسه بعضيا فرق ميكنه

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب باید ادامه بدی سس درصد زیاده بعضیا تا دوازده حلسع هم میرسه

واقعا...میری لیزر سروع کنی ک میگن ۶ جلسه اوکی دیگه تمومی..بعد ۸ جلسه الانم گفتن تا بعد عید خبر بده

برام یه صلوات بفرس.مرسی
شما انجام دادین..اگه انجام دادین چطور بوده

ببين بعضي جاها اصن نداره 

ولي خب مثلا واسه ي قسمتايي واقعا تغييري حس نكردم مثلا ي جاهايي از پام  خيلي كم جلسه ٦م

واقعا...میری لیزر سروع کنی ک میگن ۶ جلسه اوکی دیگه تمومی..بعد ۸ جلسه الانم گفتن تا بعد عید خبر بده

پرمو بودی عزیزم؟هرچی مو ضخیمتر باشه بهتر نتیجه میگیری

من موهام ضخیم بود ۸ جلسه رفتم الانم دو ساله تو شارژم خیلی راضی ام

پرمو بودی عزیزم؟هرچی مو ضخیمتر باشه بهتر نتیجه میگیری من موهام ضخیم بود ۸ جلسه رفتم الانم دو ساله ت ...

اره پر مو بودم اما خیلی موهام زخیم نبود معمولی...خوشبحالت..بعد جلسه ۸ دیگخ در نیومد موها...اخه من الان دوهفتس میگذره دستام پر شده و بدنم

برام یه صلوات بفرس.مرسی
ببين بعضي جاها اصن نداره  ولي خب مثلا واسه ي قسمتايي واقعا تغييري حس نكردم مثلا ي جاهايي از پا ...

دوستای خودم هستن بعد ۸ جلسه و هر ۳ ماه و ۶ ماه شارژ یکدونه مو تو بدنشون نیس

برام یه صلوات بفرس.مرسی

معمولا دستها خوب جواب نمیده . اپراتور من گفت وقتی برای شارژ اومدی، شیو نکن تا من ببینم کجاها رویش داره رو اونا کارکنم بعد اینجا شیو کن .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭