بچه ها من دارم برای اولین بار میرم ترکیه زبونشون بلد نیستم به مشکل برمیخورم به نظرتون یه کم از این بابت استرس دارم اونایی که برای اولین بار رفتن از چه روشی استفاده کردن ؟
لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
خواهر باید ترکی بلد باشی انگلیسی فارسی جواب نمیده حتی آذربایجانی ما خودمون ترک ایرانیم اما استانبولی یه سه ماهی تمرین کردیم حرفه ای قبلشم اونقد شبکه های ترکی میدیدم ک یاد گرفته بودم
استرس نداره با تور میری یا با کسی؟ اگه با کسی میری حواست به جیبات باشه چون دزدم زیاد داره اون لابه لاها بعد مهمه کجا میری ازمیر یا آنتالیا خوبه اما جاهای دیگش خوب نیست
لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
[QUOTE=278889147]چطوری؟[/Qبا گوگل ترنسلیت فارسی مینوشتم ترکی معنی میکرد به گارسون یا فروشنده نشون میدادیم اما زبان انگلیسیم چون همسرم بلد بود تو هتل مشکل نداشتیم تو بیرون یکم سخت بود عادت شد