2777
2789

بچه ها من دارم برای اولین بار میرم ترکیه زبونشون بلد نیستم به مشکل برمیخورم به نظرتون یه کم از این بابت استرس دارم اونایی که برای اولین بار رفتن از چه روشی استفاده کردن ؟

لایک پلیییز 

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر باید ترکی بلد باشی انگلیسی فارسی جواب نمیده حتی آذربایجانی ما خودمون ترک ایرانیم اما استانبولی یه سه ماهی تمرین کردیم حرفه ای قبلشم اونقد شبکه های ترکی میدیدم ک یاد گرفته بودم

با روشنایی درونت بدرخش🌅

چخ چخ کن خودشون میفهن 

استرس نداره با تور میری یا با کسی؟ اگه با کسی میری حواست به جیبات باشه چون دزدم زیاد داره اون لابه لاها بعد مهمه کجا میری ازمیر یا آنتالیا خوبه اما جاهای دیگش خوب نیست

Life is money 
من از نرم افزار گوگل استفاده کردم 

چطوری؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
چخ چخ کن خودشون میفهن  استرس نداره با تور میری یا با کسی؟ اگه با کسی میری حواست به جیبات باشه ...

با تور میرم ولی فقط ترانسفر مارو که نمیبره بگردونه بعد من میترسم تو ارتباط گرفتن دچار مشکل شم چون چیزی از زبانشون نمیدونم

[QUOTE=278889147]چطوری؟[/Qبا گوگل ترنسلیت فارسی مینوشتم ترکی معنی میکرد به گارسون یا فروشنده نشون میدادیم اما زبان انگلیسیم چون  همسرم بلد بود تو هتل مشکل نداشتیم تو بیرون یکم سخت بود عادت شد

Life is money