2777
2789
عنوان

چیکار کنم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 24 پست
مرسی مهربون زنجبیل و رازیانه دارم حتی عرق رازیانه هم دارم

یدونه قرص ضد بارداری بخور بعد نخور چن روزه دیگه میشی

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز در تاپیک حس ششم من از شما سوال نکرده بودم اما شما راجب پسرم گفتین خیلی خیلی ممنونم ازتون.فقط خواهشن میشه زیادتر بگین .من پسرم زیاد تی وی و گوشی دیده از نوزادی .۶ ماهه کامل قطع کرده ام .حرف نمیرنه.میشه دوباره حس کنین کی حرف میزنه ؟اصلا حرف میزنه ؟اسمش آیکان است .بچه زرنگی میشه چرا الان خل است یکم .راجب خودمم زندگیم بگین  کی خوب میشه زندگیم ممنونم اژتون

خدایا 
عزیز در تاپیک حس ششم من از شما سوال نکرده بودم اما شما راجب پسرم گفتین خیلی خیلی ممنونم ازتون.فقط خو ...

چون پسر خودمم همچین مشکلی داشت و همه میگفتن که لا هستش منم کلی عصبی میشدم

الان مادرشوهرم میکه چه غلطی کردیم فتیم لاله چقدر حرف میزنه و سوال میپرسه

گلم براش قصه بگو هرچی میخواد و با اشاره میگه بگو نمیفهمم مثلا به لیوان اشاره میکنه بگو نمیفهمم چی میگی بعد بگو اها لیوان میخوای؟؟ب این میگیم لیوان بعد بهش بگو تکرار کنهبچتون فوق العاده باهوش و با استعداد هستش.بهش دفتر بدین نقاشی کنه.تو سینی ارد بریز توش شکل بکشه .دیوار اتاقشو با مقوا بپوشون بگو روش هرکار میخواد بکنه اینا هوش بچه رو چند برابر میکنه 

اصلا ناراحت نباش حالا ۳ سالشه پیشرفت میکنه پسر مت ۵سالگی کاملا حرف اومد

۰۹۳۹۶۰۹۸۵۹۴ این شماره منه

اول ی لیوان زعفران 

پیاده روی کن بعدش یا بالا پایین بپر 

دارچین و زنجبیل دم کن بخور 

رازیانه هم عالیه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆