2777
2789
عنوان

دختر به این بدشانسی کجا دیدین؟!🥲

443 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من ۲۳ سالمه تحصیل کرده شاغل خوشگل خوش هیکل.ولی هیچوقت شانس نداشتم...هیشکی منو نمیبینه...دست ب طلا میزنم خاک میشه.یه پسریو دوس دارم.پسردایی مامانمه پرستاره  و خوش اخلاق قیافشم خوبه میخاد زن بگیرم ولی نمیدونم من چمه ک سمت من نمیاد..پیح اینستامو داره....حالا انگار خانوادش میخان برن برن یه دختر ۱۵ ساله براش بگیرن...من چیم بده یا چی کم دارم...یعنی واقعا منو نمیبینن؟😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کسی که تجربی خونده واقعا بعیده بره دختربچه ۱۵ ساله بگیره

این میخواد بچه بزرگ کنه یا زن بگیره

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

حس میکنم اعتماد بنفس و روابط اجتماعیت پایینه 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

فدای سرت والله من و چنتا خواهرمم هیچی کم نداشتیم یه کدوم از فامیلامون سراغمون نیومدن شوهرکردیم به غریبه،،، باز خواهرای دیگم شوهراشون خیلی خوبن ولی من شوهرم خیلی بده و روانی خدا لعنتش کنه،، همیشه میگم اگ اقوام میگرفتنون حداقل گوشت همو می‌خوردیم استخون همودور ونمینداختیم😔😪