این مرد رسماً فکر میکنه من کنیزشم! دم عیده هیچ کمکی نمیکنه. خودمم مریضم الان یک هفتست بدن درد و سردرد و سرفه امونمو بریده. میبینه حالم بده میبینه بدنم ضعیفه ی لیوان آب دستم نمیده. فقط واسه تظاهر جلوی بقیه که یعنی بگه من به فکر زنمم الکی هی میگه خانم به خودت برس!! خانم قرص بخور! ولی وقتی تو خونه تنهاییم هی غر میزنه که خونه کثیفه ، غذا آماده نیست و ... یا مثلا بچه میره میگه بابا درسامو باهام کار کن الکی ی ایرادی از بچه میگیره و باهاش دعوا میکنه تا صدای منو در بیاره و بگه اصن من بلد نیستم تو که بهتر بلدی خودت باهاش کار کن! خیلی مارموزه.
نه گلم نه عزیزم وقتی که بلند میشه پس غر زدنت واسه چیه آره نتونی یک چیزی و اینکه همیشه مثل من جلوی بق ...
نه منظورم اینه که همیشه تا جایی که بتونم سعی میکنم مارامو خودم انجام بدم ولی ی وقتایی که دیگه واقعا نمیتونم و میفتم تو رختخواب بازم ازم توقع داره بلند شم کار کنم و حاضر نیست کمکم کنه. متاسفانه شوهر من با بقیه فرق میکنه! من سال های اول خیلی ازش تعریف میکردم بلکه غیرتی بشه و تحت تاثیر قرار بگیره و عوض بشه اما برعکس جواب داد و تنبل تر شد!!!!!
نه منظورم اینه که همیشه تا جایی که بتونم سعی میکنم مارامو خودم انجام بدم ولی ی وقتایی که دیگه واقعا ...
باهاش صحبت کن خواب تو بهتر از همه میشناسیش ببین چجوری رام میشه خودتم میگی شوهرت با بقیه فرق میکنه شاید شوهر تو خوبیای خودش داره همه دل دارن اینجورم ک تو میگی همچی ترسناک نیست
اره شوهر من وقتی من عمل کردم و بیمارستان بستری بودم گویا مامانش خورده بود زمین و دستش درد میکرد . اولا که پدر منو درآورد بسکه گفت زنگ بزن حال مامانمو بپرس! بعدم که تا مرخص شدم منو برداشت برد خونه ننش عیادت تنش! در صورتی که اونا حتی ی زنگ به من نزدن بگن عمل کردی مردی یا زنده ای!
با صبر من با اخلاق جاذبه ای ک دارم میدونم چطور اطرافیان ب خودم جذب کنم اول کارایی کردم عاشقم بشه بعد عشقم رو بهش همیشه بروز دادم حتی پیش همه عزیزم میگم بهش یا اسم مردنش بیاره داد میزنم خدا نکنه دهنت ببند بعدش قهر میکنم باور کن همش تظاهر ولی مردا خیلی دوست دارن خواهرام همیشه میگن تو برا بازی گری عالیی فیلم کمدی احساسی تاریخی درام ترسناک همش درونم موج میزنه سعی میکنم اول طرفم بشناسم بعد باهاش برخورد کنم چ خوب چ بد
باهاش صحبت کن خواب تو بهتر از همه میشناسیش ببین چجوری رام میشه خودتم میگی شوهرت با بقیه فرق میکنه ش ...
گلم حق داری . تا با کسی از نزدیک برخورد نداشته باشی خیلی چیزا رو باور نمیکنی! شوهر منم ی خوبیایی داره مثل اینکه ... ! چیزی یادم نمیاد!! ولی خوب حتما ی خوبیایی هم داره ولی واقعا اخلاقش خیلی خاصه. بد اخلاق و عصبیه . تنبله، خسیسه، دست بزن داره، زن رو برده میدونه. همیشه میگه زن کلفت خونست و مرد از زن سرتره! آها خوبیش یادم اومد! جلوی بقیه سعی میکنه بهم احترام بذاره که اونم واسه اینه که خودشو با شخصیت نشون بده!