این مرد رسماً فکر میکنه من کنیزشم! دم عیده هیچ کمکی نمیکنه. خودمم مریضم الان یک هفتست بدن درد و سردرد و سرفه امونمو بریده. میبینه حالم بده میبینه بدنم ضعیفه ی لیوان آب دستم نمیده. فقط واسه تظاهر جلوی بقیه که یعنی بگه من به فکر زنمم الکی هی میگه خانم به خودت برس!! خانم قرص بخور! ولی وقتی تو خونه تنهاییم هی غر میزنه که خونه کثیفه ، غذا آماده نیست و ... یا مثلا بچه میره میگه بابا درسامو باهام کار کن الکی ی ایرادی از بچه میگیره و باهاش دعوا میکنه تا صدای منو در بیاره و بگه اصن من بلد نیستم تو که بهتر بلدی خودت باهاش کار کن! خیلی مارموزه.
چ زن چ مرد زیادم مریض باشن دیگه عادی میشه و بقیه فکر میکنن ناز میکنی مردا از زنای ضعیف بدشون میاد من ...
عزیزم من هروقت مریض میشم همیشه بلند میشم و کارامو میکنم هیچوقت خودمو مریض نشون نمیدم مگر اینکه دیگه خیلی داغون باشم. گاهی با خودم میگم شاید واسه اینه که همیشه باحال بدم باز خودم مارامو کردم و مریضیمو نشون ندادم توقعش ازم زیاد شده
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
راستش وقتی من مریض میشم اونم زود خودشو میزنم به مریضی!
مردا اینن دیگه اوایل ازدواج خونه رو هم تمیز میکرد ولی الان جوراب هاشو هم مندرمیارم😐😥😟
به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟