2777
2789
عنوان

خیلییی سمی 🥲🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 29 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

و منی ک اگه خوابام رو سانسور کنم هیچی ازشون نمیمونه😑خوابامون هم عادی نیست😅

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

مال منم تفبیرشو میگین؟

خواب دیدم با پسرخالم که خواستگارمم هست ازدواج کردم بعد بابام به مامانم گفت ببر اماده ش کن برای شب

مامانم تو اتاق برام توضیح میداد چکار کنم و اینا😐😐😐😐

ولی من با گریه گفتم پشم دارم میرم حموم

خدایاااا یکی تعبیر این خواب سمیو ب من میگه؟خواهشا نخندینا

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

خواب زن چپه دیگه خودت تا اخرشو برد 😆😆

اون خواب ظن هست 😄❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خواب ظن (شک و گمان) چپه نه زن

جدییییی😆😆😆

من چون صوتی شنیدم فکر کردم این زنه نه او ظن 😂😂

مرسی که گفتی 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
مال منم تفبیرشو میگین؟ خواب دیدم با پسرخالم که خواستگارمم هست ازدواج کردم بعد بابام به مامانم ...

تعبیر ش اینه با پشم  میری سر حجله

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
جدییییی😆😆😆 من چون صوتی شنیدم فکر کردم این زنه نه او ظن 😂😂 مرسی که گفتی 😇

خواب ظن چیست؟
 "خواب زن چپه" عبارتی که به توهین و تمسخر در مورد زنان به کار می رود و اسباب تحقیر بانوان است.

اما بدانیم این عبارت تحریفی است از واقعیتِ "خواب ظن چپه".
 "ظن" یعنی توهم، گمان بردن و شک کردن و "خواب ظن" هم خوابی است که برمبنای توهم و شک و گمان شکل گرفته. در واقع وقتی چیزی ذهن مارا به خود مشغول کرده باشد، وقتی در طول روز با موضوعی زیاد سر و کار داشته باشیم، وقتی موضوع حل نشده ای داشته باشیم یا مواردی شبیه به این، همۀ اینها در ناخودآگاه ما بخشی را به خود اختصاص می دهد که در خواب و رویاهای ما خود رو نشان می دهد و به این خواب ها " خواب ظن" می گویند که معمولا بی اعتباراست و قابل اعتماد نیست. هرچند شاید خیلی ها این را بدانند اما هستن افرادی که هنوز بعد از این که زنی خوابی را تعریف می کند از جملۀ خواب زن چپه استفاده می کنند. 

واقعیت این است که مردم عامی بدون آگاهی از نگارش ظن (به اشتباه زن) و جهل از معنی و واقعیت آن، این جمله را تکرار می کنند.

خواب ظن چیست؟  "خواب زن چپه" عبارتی که به توهین و تمسخر در مورد زنان بکار میرود و اسباب تحقیر ...

👌👌👏👏

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...