2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزی قرمه سبزی نوبر سبز بگیرید خودتون سرخ کنید که باز سرخ کردن سبزی منجمد خودش روش خاصی داره باید زیر قابلمه رو زیاد کنید تا سبزی ی

یخش باز بشه و حواستون باشه که نسوزه و تا یخش باز نشده روغن رو درحد نیاز بزنید چون تو این مرحله اگه روغن زیاد بریزین سبزی بخارپز میشه و طعم سبزی میره .حواستون باشه که سبزی رو همون لحظه که میخواین سرخ کنید از فریزر دربیارین وگرنه طعم سبزی خراب میشه

لیمو خشک رو هم بشکنید دونه هاشو پوستاشو جدا کنید حتما وگرنه خورشتتون تلخ میشه

نه عزیزم فقط باید دونه هاشو دربیارید،از شکم برش بدید ونیم ساعت اخر بریزید توغذا،نیم ساعت چهل دقیقه بجوشه تو خورشت کافیه،به هیچ عنوان اگه دونه هاشو دربیارید تلخ نمیشه

لیمو خشک رو هم بشکنید دونه هاشو پوستاشو جدا کنید حتما وگرنه خورشتتون تلخ میشه

پوستشو جدا کنی اون طعمو به غذانمیده،خیلی تو غذاقاطی میشه،خوشگلم میشه تو خورشت،فلفل سیاه و دارچین،زعفران هم نکته کلیدیه قرمه سبزیه،واسه سبزیم فقط سبزی تازه،سبزیو که سرخ کردیم بهتره یه ساعت بره فریزر چون وقتی سردشو بریزی تو آب جوش خورشت بهتر جامویفته رغن میندازه

نه عزیزم فقط باید دونه هاشو دربیارید،از شکم برش بدید ونیم ساعت اخر بریزید توغذا،نیم ساعت چهل دقیقه ب ...

اون پوسته های قهوه ایش باشه؟

فقط هسته ش دربیارم؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
سبزی خیلی مهم بچه هااااااا این نوبر سبز عاااالیه

سبزی نوبر یعنی چی؟

من سبزی خردکن ندارم

خردشده میخرم

چیکارکنم خوب بشه؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.