2777
2789
اون پوسته های قهوه ایش باشه؟ فقط هسته ش دربیارم؟

اره،از شکم برش بده،جوری که گوشت داخلش صبیه ستاره میشه،بعد بادقت همه دونه هاشو باچاقو دربیار،نزار گوشتش جداشه،۴۰دقیقه آخر بریز تو خورشت ببین چه عطری میده،پوستشو دربیاری خراب میشه،اصلا اون عطری که باید به غذات نمیده

سبزی نوبر یعنی چی؟ من سبزی خردکن ندارم خردشده میخرم چیکارکنم خوب بشه؟

سبزی خرد شده تازه از مغازه سبزی فروشی بگیر بیار همون لحظه با روغن سرخ کن،مواظب باش نسوزه چون تلخ میشه،قبل ریختن توباجوش خورشت حتما سرد سرد باشه تا تو خورشت روغن بندازه و جابیوفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوستشو جدا کنی اون طعمو به غذانمیده،خیلی تو غذاقاطی میشه،خوشگلم میشه تو خورشت،فلفل سیاه و دارچین،زعف ...

من باهمین روش ساده ی خودم فوق العاده میشه قرمه سبزیم اودویه فقط هم نمک فلفل سیاه و زردچوبه میزنم

سبزی قرمه سبزی نوبر سبز بگیرید خودتون سرخ کنید که باز سرخ کردن سبزی منجمد خودش روش خاصی داره باید زی ...

بچه ها بعد که یخ سبزی باز شد زیرشو کم کنید و بالا سرش باشید تا به موقع هم بزنید که سبزیتون تلخ نشه

سبزی خرد شده تازه از مغازه سبزی فروشی بگیر بیار همون لحظه با روغن سرخ کن،مواظب باش نسوزه چون تلخ میش ...

ینی اول سرخ کنم 

بزارم کامل سرد بشه بعد اب جوش بریزم؟

وقتی از فریزر درمیاریم چی؟

اونم همینطور؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
نه عزیزم فقط باید دونه هاشو دربیارید،از شکم برش بدید ونیم ساعت اخر بریزید توغذا،نیم ساعت چهل دقیقه ب ...

درسته این روش لیمو  رو من برای قیمه به کار میبرم برای قرمه سبزی اون مدلی که من گفتم بی نظیر میکنه طعم قرمه سبزی رو امتحان کنید عالی میشه

ینی اول سرخ کنم  بزارم کامل سرد بشه بعد اب جوش بریزم؟ وقتی از فریزر درمیاریم چی؟ اونم همینطو ...

اول سبزی رو از فریزر دربیار باز کن بریز تو قابلمه بعد بالا سرش باش تا یخش باز بشه زیرش تقریبا زیاد باشه که تو این مرحله اب نندازه اگه دیدی تو این مرحله نیاز ب روغن داشت خییلی کم روغن بریز وقتی که مطمئن شدی دیگه سبزی یخاش باز شد کم کم روغن بهش اضافه کن و زیروشو کم کن دیگه که کم کم سرخ بشه حتما بالاسرش باش که همش بزنی تلخ نشه بعد که خوب سرخ شد لوبیا تو که از شب قبل خیس خورده رو اضافه کن بهش و پیاز و گوشتی که جدا سرخ کردی رو بهش اضافه کن بعد اب جوش بعد ده دقیقه اول زیر خورشتو زیادددد کن بعد زیرشو کم تو ۳ ساعت نهایتا ۴ ساعت خورشت اماده میشه.

اول سبزی رو از فریزر دربیار باز کن بریز تو قابلمه بعد بالا سرش باش تا یخش باز بشه زیرش تقریبا زیاد ب ...

لیمو یادم شد لیمو روبشکن پوستشو و دونشو بریز دور بقیشو بزن تو خورشت تقریبا ۶ الی ۸ عدد لیمو لازمه البته امه میشکنی وگرنه جور دیگشو من تایید نمیکنم چون تلخ میشه خورشت خوش طعم نمیشه ادویه هم که فقط فلفل سیاه و زردچوبه

ینی اول سرخ کنم  بزارم کامل سرد بشه بعد اب جوش بریزم؟ وقتی از فریزر درمیاریم چی؟ اونم همینطو ...

ببین همیشه سبزی تازه ی خرد شده از سبزی فروشی ها که خودشون خورد میکنن بگیر بیار همون روز سرخ کن،سرخ که کردی باید بزاری فریزر،اگه برای مصرف یه روزت خریدی بازم بزار یخچال سرد شه بعد بریز تو خرشت ،یهنی تو آب جوشی که قبلا توش گوشتتو پختی،اینجور بهتر روغن پس میده غذات خوب جامیوفته