2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 64 پست
بخاطر همین تایپک گذاشتم شاید کسی چیز جدید بلد باشه که بگه بهم واقعا اذیت میشم 

لواشک زردالو عالیه کلا لواشک خوبه البته بعضیاش باعث دلپیچه میشه کیوی سریع تاثیر داره تخم شربتیم خوبه 

یعنی طب سنتی درمان نشدی؟ بخای یه مشاور طب سنتی معرفی کنم انلاین مشاوره شی ؟من مشکل معدمو باهاش درمان ...

رفتم اونا اکثرا رژیم دادن با دادو و اینا بعضی هاش رو بدنم حساسیت میکرد بهش 

بخاطر این کلا گذاشتمش کنار 

فکر کن از بچگی این مشکل رو داشته باشی دیگه اسم دکتر بیاد حالت بد میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمنوش چی هست

گیاهی هست گروه دارم تلگرام خواستی بهت ادرسشو بدم، اول مزاج شناسی میشی بعد طبق مزاج و مشکل گوارشتون بهتون دمنوش تجویز میکنم جوابدهیش عالیه درکنارش برنامه غذایی هم بهتون داده میشه

من که همیشه شکمم یخه  روغن چند بار گفتن بزن به شکمت حس بدی داشتم نمیزدم الان میزنم حتما غذاهام ...

دقیقا باید خودت اول از خودت شروع کنی کاری ک میتونی انجام بدی درست نشد بعد دکتر شکم سرد باشه خیس باشه روده هارو تنبل میکنه من یه دکتر زنان رفتم شهرستانم بود خدا خیرش بده اینارو گفت ده روزه خوب شدم

رفتم اونا اکثرا رژیم دادن با دادو و اینا بعضی هاش رو بدنم حساسیت میکرد بهش  بخاطر این کلا گذاش ...

اخی ازبچگی مشکل داری ؟ نه بارژیم تنهاکه حل نمیشه من بلغم زیاد معده داشتم باعث رفلاکس ویبوست شده بود بلغمم که برطرف شد مشکلات معده ویبوست هم برطرف شد

اخی ازبچگی مشکل داری ؟ نه بارژیم تنهاکه حل نمیشه من بلغم زیاد معده داشتم باعث رفلاکس ویبوست شده بود ...

مثلا یکی ازداروهاش گفت ناشتا دانه چیا بخور میخای معرفی کنم ازش سوال کنی چی برات خوبه؟