2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 43 پست
پشمام😂😂😂 حتما خونوادش خجالت کشیدن

خالم که عروسش بود از شدت خنده خودشو میزد خانوادش هم خندشون گرفته بود جلو خودشونو گرفته بود لباشون رو محکم بهم فشار میدادن که نخندن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی مدرسه کلاس شیشم بودم مغنه ها سفید بود من خوشم نمیومد از سفید مشکی میاوردم تو کیفم میکردم زنگ اخر تو حیاط پشتی مدرسه عوض میکردم یه ناظم داشتیم چند بار فهمید مغنه مو گرفت پارع کرد باز دوباره میرفتم میخردیم یه رو زنگ اخر اومدم حیاط پشتی مدرسه داشتم مغنه مو عوض میکردم جلو ماشین همون ناظمه بعد شیشه هاش دودی بود تو ماشین بوده نفهمیدم😂

داشتم فحشش میدادم یهو شیشه رو کشید پایین این قد عصبی بود که هدا می‌دونه روز بعدش مامانمو گفتن بره مدرسه🤣

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
خالم که عروسش بود از شدت خنده خودشو میزد خانوادش هم خندشون گرفته بود جلو خودشونو گرفته بود لباشون رو ...

حق داشتن منم بودم زمین گاز میزدم😂😂اخه سوتی ازین بدتر 

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

یکی از دوستام تو نامزدی رفته بود خونه مادرخانومش دیده بود یکی داره نماز میخونه از پشت چسبیده بود بهش یکم ابراز احساس کرده بود بعد که نماز تموم شده بود دیده مادرزنشه بیچاره تا چندوقت روش نشده بره اونجا  

یکی دیگه از دوستام موقعی که س ک س میخواسته به زنش میگفته تشنمه بعد یه روز میره حموم مهمون میاد براشون شوهره خبر نداشته هی داد میزنه تشنمه خانومش میگه حالا بعدن اونم میگه نه الان هیچی دیگه میاد بیرون سرخ میشه از خجالت

یکی از دوستام تو نامزدی رفته بود خونه مادرخانومش دیده بود یکی داره نماز میخونه از پشت چسبیده بود بهش ...

وایی😂😂😂😂

یکی دیگه از دوستام موقعی که س ک س میخواسته به زنش میگفته تشنمه بعد یه روز میره حموم مهمون میاد براشو ...

جرر🤣🤣🤣

بچها سایتی رو میشناسید که بتونم از توش کلیپ های آشیل رو بگیرم فک کنم بشناسید ش همون پسره که داستان های غمگین میگه یه صدای بغض ناک داره🤕💔