2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 43 پست

دایی شوهرم ویلا خریده بود تو شمال همه خواهر برادراشو برد اونجا

بعد مام رفته بودیم اون تو سالن روی مبل نشسته بود من تو آشپزخونه بودم دیدم زل زده به من منم گفتم زشته سلام ندم اول صبحی بود تازه بیدار شده بودیم

ازم ده ۱۵متری دور بود بلند گفتم سلام دیدم همینطور زل زده ج نمیده برادر شوهرم نزدیک تر نشسته بود گفت سلام 

بعد من دوباره دیدم زل زده گفتم سلااااام 🤣🤣🤣فک کنم ۵-۶بار سلام دادم ج نداد برگشتم دیدم همه زنا تو آشپزخونه دارن به من نگا میکنن 😒🤣برگشتم گفتم دایی هی اینورو نگا می‌کنه ولی هر چی سلام میدم نمیشنوه 😂😂زنش گفت ول کن تو فکره😂😂😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

داداشم کلاس پیش دبستانی بود معلمشون گفته بود حروف رو درست بهشون یاد بدین نگین ن بگین نون نگین ا بگین الف  

بعد بهشون حرف نون یاد داده بود و گفته بود براشون کلمه هایی مثال بزنید که اولشون یا آخرشون حرف نون هست 

مامانم داست بهش یاد میداد گفت مامان حرف نون مثل نان و پنیر و گردویی که صبح میبری مدرسه 

کلمه نان از سه حرف تشکیل شده 

نون الف نون 

حالا من اگر نون اول رو بردارم چی میمونه بجای این که بگه الف و نون اخر گفت پتیر و گردوش میمونه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکن مطمئن باش😂😐

بیا بابا بیا یادم افتاد😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

مراسم ختم بابابزرگم بود پدرشوهر خالم اومد از جلو در به همه تبری گفت تا اخر سالن😂 خالم که داشت زجه م ...

ای وای چرا آخه ۰😂

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

دایی شوهرم ویلا خریده بود تو شمال همه خواهر برادراشو برد اونجا بعد مام رفته بودیم اون تو سالن روی م ...

😂😂😂

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
خودم خب راستش عید بود رفتیم مهونی تخمه اورده بودن شوهر خالم میخواستم بگم تخمه هاتون خوش مذرس از کجا ...

یا خدا😂😂😐

دیگه روت میشه ببینیشون؟؟😂😐

قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
داداشم کلاس پیش دبستانی بود معلمشون گفته بود حروف رو درست بهشون یاد بدین نگین ن بگین نون نگین ا بگین ...

🤣🤣🤣🤣واییی

یا خدا😂😂😐 دیگه روت میشه ببینیشون؟؟😂😐

نه والا اونا مشهدن ما کاشمر ازون موقع هنوز ندیدمشون😂

مراسم ختم بابابزرگم بود پدرشوهر خالم اومد از جلو در به همه تبری گفت تا اخر سالن😂 خالم که داشت زجه م ...

وایی چ سوتیی بدی🤌🤣