golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 عنوان عکس تقویمی ۱۴۰۲ 158 بازدید | 21 پست عکس تقویمی ۱۴۰۲ تک برگ و ۱۲ برگبا عکس خودتون یا بچه هاتون😍طرح کودک و بزرگسال کیفیتشون بالاست و قابل چاپ هستنمیتونین به عنوان هدیه هم به کسی که دوسش دارین بدین 💕🙃برای دیدن نمونه های بیشتر پیام بدین به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن 1401/12/19 | 11:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 ببینمشون فرستادم به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 سلامببخشید اینجا می پرسم. تو اون تاپیکه که بسته شده بود نوشته بودی راهش صیغه س! منظورت برای دختر بود؟! اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 سلام ببخشید اینجا می پرسم. تو اون تاپیکه که بسته شده بود نوشته بودی راهش صیغه س! منظورت برای دختر ب ... سلام خواهش میکنمبله دختر به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 سلام خواهش میکنم بله دختر یعنی میگی دختر باکره بره صیغه بشه؟!!! اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 یعنی میگی دختر باکره بره صیغه بشه؟!!! جوابم برات مهمه؟ به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 جوابم برات مهمه؟ راستش برام سوالهخودم مجردممیخوام نظرات مختلف رو بدونمتو همین نی نی سایت هر جور نظر و طرز فکر وجود داره اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 راستش برام سواله خودم مجردم میخوام نظرات مختلف رو بدونم تو همین نی نی سایت هر جور نظر و طرز فکر و ... میدونی چیه؟ راستش پشیمون شدم از حرفی که گفتممیدونی چرا؟ چون یهو این جمله به ذهنم اومد:چیزی که برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم نپسند به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 میدونی چیه؟ راستش پشیمون شدم از حرفی که گفتم میدونی چرا؟ چون یهو این جمله به ذهنم اومد:چیزی که برای ... ولی حرف بدی نزدی هر کسی یه عقیده ای داره منم احترام میذارممن خیلی مذهبی نیستم دوست پسر دارم ولی میخواستم ببینم نظر خودت چیهآخه چند نفر دیگه هم این پیشنهاد رو بهم داده بودن ولی نمیدونم راه درست چیهخودت مجردی؟ اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
golegolabam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1441 ولی حرف بدی نزدی هر کسی یه عقیده ای داره منم احترام میذارم من خیلی مذهبی نیستم دوست پسر دارم ولی می ... منم چون دوست پسر دارم پشیمون شدم از حرفمبنظرم این یجور سواستفاده ست برای دخترچون یادمه به شوخی بهم گفت صیغه بشیم یه کارایی انجام بدیم من تا مدت ها بهش بدبین شده بودم ولی به مرور زمان خودشو ثابت کرد و متوجه شدم واقعا شوخی بوده به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن