2777
2789
عنوان

عکس تقویمی ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
منم چون دوست پسر دارم پشیمون شدم از حرفم بنظرم این یجور سواستفاده ست برای دختر چون یادمه به شوخی ب ...

بعد از اینکه خودشو ثابت کرد به رابطه راضی شدی یعنی؟

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
بعد از اینکه خودشو ثابت کرد به رابطه راضی شدی یعنی؟

نه اصلا

گفتم یا مثل آدم باخانواده میای جلو یا تو رو به خیر و مارو به سلامت و براش وقت تعیین کردم که تا فلان ماه فرصت داری

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا گفتم یا مثل آدم باخانواده میای جلو یا تو رو به خیر و مارو به سلامت و براش وقت تعیین کردم که ...

کار خوبی کردی؟ حالا اومد جلو یا نه؟

ولی آخرش نگفتی برای نیاز چکار باید کرد

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
کار خوبی کردی؟ حالا اومد جلو یا نه؟ ولی آخرش نگفتی برای نیاز چکار باید کرد

چندوقت دیگه میاد جلو

برای رفع نیاز به خود طرف بستگی داره راستش خود من میتونم تحمل کنم یا خودمو کنترل کنم با کار خودمو سرگرم میکنم نه با دست انجام میدم😅(چون مطمئنم عادت میشه) و نه با کسی که دوسش دارم میرم تو رابطه مگر در مواقع حلال همون ازدواج .که ارزش خودمو پایین نیارم

چندوقت دیگه میاد جلو برای رفع نیاز به خود طرف بستگی داره راستش خود من میتونم تحمل کنم یا خودمو کنتر ...

مرسی عزیزم

درست میگی

مرسی عزیزم درست میگی

من حرفم اشتباه بود بی فکر جواب دادم تو اون تاپیک. خوبه که آدم قبل حرف زدن یا نظر دادن اول فکرکنه ،دوم خودشو بزاره جای طرف بعد قضاوت کنه و باقی حرفا. 

هرجا هستی سلامت باشی موفق 

من حرفم اشتباه بود بی فکر جواب دادم تو اون تاپیک. خوبه که آدم قبل حرف زدن یا نظر دادن اول فکرکنه ،دو ...

مرسی عزیزم

از یه دیدگاه حرف بدی نزدی