2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر چی توی فکرت زیاد باشه متاسفانه جذب میشه

به چیزای مثبت فکر کن به چیزای خوب فکر کن

دکترِ مامانم همیشه بهم میگه از اینترنت راجع به بیماری چیزی نخونین . همه چی باید بررسی باشه تا تشخیص داده بشه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

مادرم لگه قرمز داشت سونو  و ماموگرافی کرد مشکلی توی عکس ها نداشت اما از دکتر زنان پرسید  که سرطان  سینه نیست دکتر گفت نه عکس ها سالم اند و توده نداره اما  ویزیت  جراح سینه  می خوای بشو.  شما هم  ماموگرافی  اول انجام بده بعد سونو  تا مطمئن  بشی اینطوری فکرت آزاد می شه.

همسایه مون مشکل گوش پیدا کرده بود رفته بود دکتر بهش گفته تومور اینقد ناراحت شده بود دیگه فکر کرده بود تموم شدست می‌ره یه دکتر دیگه آزمایش و ؛؛؛؛؛؛؛؛؛میبینه نه سرطان نیست فقط کیسته دارو داد خوب شد عید داره مییاد روحیه داشته باش خودت و نباز هیچیت نیست زودی خوب میشه

همسایه مون مشکل گوش پیدا کرده بود رفته بود دکتر بهش گفته تومور اینقد ناراحت شده بود دیگه فکر کرده بو ...

امیدوارم آخه فقط ۲۲سالمه تو سن من باید خیلی نادر باشه 

امیدوارم آخه فقط ۲۲سالمه تو سن من باید خیلی نادر باشه 

عزیزم یه متخصص زنان دیگه برو . اگه مشکوک باشه میفرسته مامو .. راستی مراکز بهداشت نزدیک خونتونم بری معاینه میکنن خدای نکرده تومور باشه متوجه میشن

اگر سونو رو جای معتبر وخوبی انجام دادی پس شک نکن ولی اگه میخوای خیالت کامل جمع بشه باید بری متخصص جراحي عمومی تا معاینه بشی 

دکتر زنان و بهداشت و... تخصصی در این زمینه ندارن