2777
2789

بهش میگم برا عید شوهرم میگ بریم خرید میگم خرج ارایشگاه دارم باشگام مربی خصوصیه گرونه میگم لباس که دارم بزار یه مانتو یه کفش بخرم همونم مانتو خوب یکی دوتومنه مجلسی بخرم عروسی ام بپوشم بقیع پولمم وسایل خونه میخریم با شوهرم

میگه نههه خیلیییی شیک برو شال مانتو کفش و... بخر  تو تازه عروسی برو خوبشو بخر گرونشو بخر😐💔 لامصب ما تازه ورشکسته ام شدیم اردیبهشتم عروسی دعوتم 

اخرشم داعوامون شد حسابی:/ چون من سگ شدم

ورشکسته شدن چقدر سخته🚶🏻‍♀️تابستون همین امسال اینقدر دستم پر مشمبا فقط مانتو بود نمیتونستم گوشیمو از جیبم درارم 🤦🏻‍♀️ بازم خداروشکر محتاج بنده نشدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از ی جهت راست میگه اگ از الان خرج نکنی تا آخر هم نمیتونی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

ناراحت نشو عزیزم

مادرتون قصد بدی ندارن، به زعم خودشون میخوان احترام دخترشون حفظ بشه❤🌱

ناراحت نشین ازشون و سعی کنید آروم و منطقی هر موردی رو که سرش اخلاف دارید توضیحتون رو ارائه بدین❤🌿

خب از ی جهت راست میگه اگ از الان خرج نکنی تا آخر هم نمیتونی 

اخه واقعا به وقتش کلی خرج کردم دستمون باز بود حسابی خرید بودم 🤦🏻‍♀️ولی اگه نتونم وسیله خونه بخرم میمونم که چجوری برم خونم💔 تازه شوهرمم باید عیدی بیاره و کلی خرج روتین عادی زندگیمونع باشگاه قرص مکمل پوست مو ارایشگاه عروسی پیش‌رو