2777
2789
عنوان

تعویض نوزاد پسر جلو دختر

1898 بازدید | 25 پست

سلام عزیزان،سوالی دارم ممنون میشم مامانهای دو‌فرزندی با تجربه دو‌جنس مخالف راهنماییم کنن.من یه دختر پنج ساله دارم و پسرم هم هفته آینده به دنیا میاد.نمیدونم در مورد تعویض پسرم جلو دخترم چه توضیحی باید بهش بدم.دختر خاله خودم که دو تا پسر و یک دختر داره میگه هرگز نباید اجازه بدی ببینه دخترت.ولی فرضا بچه دچار ادرار سوختگی شد و لازم بود باز بشه چند دقیقه ای که هوا بخوره...و موارد دیگه.نمیتونم روزی چندین بار دخترمو سرشو‌گرم کنم که نبینه.و بدتر حس میکنم ممکنه کنجکاو ترم بشه...در کل نمی‌دونم کدوم کار درسته.لطفا از تجربیات تون بگین.ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازهمون اول هروقت عوضش میکردم به پسرم گفتم آبجی پی پی کرده بو میده اونم خودش در میره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

هر کاری کنی بازم نمیشه

گاهی لازمه بچه هوا بخوره نمیشه همش پوشک خواه نا خواه میبینه

من فقط برای دخترم توضیح دادم که مال دختر و پسر متفاوته و درست نیست دست بزنیم یا نگاه کنیم

🌸🌸

خدایی اینکه پوشک عوض کنی با اینکه باسن لخت کلا ولش کنی خیلی فرق داره

ادرار سوختگی پوشک نبندید و بجاش شلوار پاش کنید

یا شب که خوابید زیرانداز تعویض زیرش بزار بازش کن روش ملحفه بنداز شب تا صبح باز باشه

اگه هم یوقت دخترتون دید جوری برخورد نکنید که انگار چی چی دیده 😅

باید تفاوت زن و مرد رو هم بدونن دیگه کم کم

ولی اینکه اون ناحیه شخصی هست و نباید بزاریم کسی ببینه هم باید اموزش ببینه

و منی کا فکر میکردم فرق دخترو پسر به موهاشونه😂🤧

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
وا یعنی چی اخه  باید ببینه انفاقا متوجه تفاوت سیستم زن مرد تا یک حدودی بشه این فکر های مریض در ...

دقیقا منم خودم همچین فکری دارم.کم کم باید تفاوت‌ها رو یاد بگیره.