2777
2789
عنوان

تعویض نوزاد پسر جلو دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1905 بازدید | 25 پست

به نظر من باید براش توضیح داد چون امکانش خیلی بالاست که باهاش مواجه باشه خودت امادش کن من دخترمو همیشه سرگرم میکردم نمیخواستم فکرش درگیر بشه یه بار توی مراسم عروسی یه خانم پوشک بچشو عوض کرده بود متوجه شد خدا شاهده ابرو واسمون نراشت همه رو صدا میزد جیق بیاید این بچه مثل اسب دم داره تا بردم خونه واسش توضیح دادم خیلی طول کشید الان میفهمم اشتباه کردم چون شما هر چند سرگرم کنید امکان داره موقعیتی پیش بیاد بفهمه ببخشید طولانی شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من باید براش توضیح داد چون امکانش خیلی بالاست که باهاش مواجه باشه خودت امادش کن من دخترمو همی ...

من بچه بودم ، یبار ب شلوار پسر عمم دقت کردم دیدم مثه مال مامانم اینا صاف نیست ، کل زنای فامیل جمع بودن خونمون رفتم نشستم بینشون گفتم بیاییین یه چیزی بگم ، دایی ایکس انگار تو شلوارش یه چیزی قایم کرده  

به نظر من باید براش توضیح داد چون امکانش خیلی بالاست که باهاش مواجه باشه خودت امادش کن من دخترمو همی ...

بله من شک ندارم که بالاخره میبینه.بخصوص اینکه دخترم از الان میگه هر وقت داداشی جیش کرد من کمکت میکنم...خواستی ببری حموم‌ من میام کمکت میکنم و ...

بله من شک ندارم که بالاخره میبینه.بخصوص اینکه دخترم از الان میگه هر وقت داداشی جیش کرد من کمکت میکنم ...

خوب خیلی هم خوب من احساس میکنم دخترم بزرگم بشه سوژه خنده همه میشه بعد اینکه واسش توضیح داده بودم توی جمع با افتخار براشون توضیح میداد بابام عموم بابابزرگ دارن اما مامانمو منو امم نداریم الان یکم بزرگ شده خجالت میکشه عموش مسخرش میکنه میگه بیا واسم توضیح بده 

بله من شک ندارم که بالاخره میبینه.بخصوص اینکه دخترم از الان میگه هر وقت داداشی جیش کرد من کمکت میکنم ...

سخت نگیر عزیزم

دخترم ۱۰ ماهشه من خیلی عادی عوضش میکنم پسرم یکیش ۱۱ سالشه یکی ۹

به بزرگه گفتم بیا ببر بشور ببینی من چقدر زحمتتون رو کشیدم بچه پی پی کرده بود کنارش وایسادم .خیلی عادی شست ولی اون یکی پسرم فرار کرد گفت عمرا من بشورم😂

دیروز پسر بزرگم میگفت مامان میخوای بده بشورمش گفتم میترسم از دستت بیوفته .

حالا واسه تو دختره مطمئن باش عاقل تره .اصلا دخترا از همون اول مادر به دنیا میان

دختر جاریم ۴ سالش بود که من پسر بزرگم به دنیا اومد هر روز خونه ما بود خودشو میکشت که بدم پوشک کنه یا لباساش رو بشوره منم میدادم واقعا هم عالی کارش روعالی انجام می‌داد انقدر قشنگ رو پاش میخوابوند هنوز فیلم هاشون رو دارم مطمئن باش فکرش درگیر اون یه ذره نمیشه 

ببخشید یکم دیر بود واسه تاپیک زدن