دوستان اگر پسری بدونه تو واقعا اهل روابط خارج عرف نیستی اما اصرار به دوستی باشه ممکنه بخواد ب مرور رو ذهنت کار کنه که به خواسته ش برسه؟ ارتباط مجازی شروع شده و هنوز ندیدم طرفو . چطور بدونم قصدش شوم نیس؟ اینکه اصرار داره خیلی سریع حضوری ببینیم همو طبیعیه؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اینکه همو ببینید ، که خیلی خوبه .حداقل تکلیف تون از قیافه و رفتار طرف راحت میشه
کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi
واقعا ممکن پسری دوستی رو بدون رابطه بخواد؟ احتمال بدم که راست میگه؟
وضع جامعه طوریه که اکثرا دنبال خوشی زود گذر هستن اگه میخوای امتحانش کنی از موضوعات مثبت ۱۸ صحبتو باز کن اگه ادامه صحبت شما رو رفت مطمئن باش داره سو استفاده میکنه اگه باهوش باشه که بعید میدونم اولش شاید حرفو عوض کنه ولی بار دوم حتما ادامه صحبت شما رو میره کسی که قصدش ازدواج باشه در مورد چیزهای مهمتر حرف میزنه ببخشید اینا رو گفتم فقط خواستم راهنمایی کنم
وضع جامعه طوریه که اکثرا دنبال خوشی زود گذر هستن اگه میخوای امتحانش کنی از موضوعات مثبت ۱۸ صحبتو باز ...
نه راحت باش . خب بعد اون نمیگه دختره چه هوله بحث رو برد اون سمت؟ و روش باز بشه حتی؟ واقعیت قصدش ازدواج نیس خودش گفت فقط دوستی با حد و مرز.ولی گفت ممکنه ب مرور توی چت راحت باشم. ولی حضوری مراعات میکنم. همون اول مستقیم گفت میدونم اهلش نیستی و رابطه نمیخوام ازت . دیگه راه نداشت امتحانش کنم خودم سریع دستم رو شد
وقتی خودش میگه ممکنه به مرور راحت بشم پس مواظب باش وقتی قصدش ازدواج نیس چرا داری ادامه میدی؟وقتی ظا ...
منم سر همین اتفاقا کات کردم. ولی خب میپپرسم که بتونم بهتر بشناسم. خودمم حس کردم هفت خطه. نمیشه صرفا از طریق مجازی کسی رو بشناسی. ولی ی سری حرفا ادمو ب شک میندازه که دیگه نخوای ب حضوری برسونی.مرسی که جواب دادی عزیز
راستش از روی تنهایی میخواستم باهاش دوست بشم. ولی خوب شد منصرف شدم . گاهی تنهایی شرف داره با هر آدمی بودن. تا همینجا هم خیلی پشیمونم که توی زندگیم راهش دادم