2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
پسر تو نیییست؟؟؟اخ پس تبریک! تبریک به تو ، تبریک به خودمم ،تبریککککک به همههههه ... با همین روند ادا ...

بله پسرم نیست ارزونی خودت فضولم عمه ته

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

های همسر گرامی روال؟ دیگ زیاد نمیام سایت بل-

با دیدنت بله؛

افسرده شدم_

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
خوبه؛ ول از الان دیگ تو سایت زیاد میتونی پیدام کنی بل-

عالیه،

خوشحال شدم جوابمو دادی👩🏻‍🦯🌚

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
درسته عالیه 💀

🌚💔

از امیر خبر داری؟

میبینیش یا تو حموم مرده؟🤡

امیر فک کنم درحال لاس زدن و شایدم سابیدن خونه باشه بخاطر زن ذلیل بودنش. والا منم ازش خبر ندارم‌

ببین همه که نمیتونن مثل تو جنتلمن باشن.. 

مجبورن خودشونو با سابیدن در و دیوارا نشون بدن مثل آقا امیر 

@بستنی_قیفی_دلتنگ   مگه نه جاری جون؟