2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
ببین همه که نمیتونن مثل تو جنتلمن باشن..  مجبورن خودشونو با سابیدن در و دیوارا نشون بدن مثل آق ...

نه عزیزم تعریف ما از جنتلمن چیز دیگست مثلا کسی که یه ماه زنشو ول نمیکنه بره جنتلمن حساب میشه... مگ نه امیرم ؟ امیرم اینجاست موافقه 😏

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
نه عزیزم تعریف ما از جنتلمن چیز دیگست مثلا کسی که یه ماه زنشو ول نمیکنه بره جنتلمن حساب میشه... مگ ن ...

شما خجالت نمیکشی تو ماه رمضون دروغ میگی؟ 

اولن که یه ماه نبود و ۱۹ روز بود دومن لاقل همسر گرامی من میره تا یکم از تو و امیر عنتر دور باشه ذهنش آروم شه مال شما وقتی غیبش میزنه میفهمیم داره توالت میسابه

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خجالت نمیکشی تو ماه رمضون دروغ میگی؟  اولن که یه ماه نبود و ۱۹ روز بود دومن لاقل همسر گرام ...

وای امیر من حداقل وقتی دلش بخواد از شما دور بشه پیش خودددمههه شوهرتو که تورو ول کرده رفته معلوم نیست کجاست !!!! عجب رویی داریا !!! انقدرم مزاحم منو امیر نشو یکم بشین توبه کن بلکه بخشیده بشی  ...

وای امیر من حداقل وقتی دلش بخواد از شما دور بشه پیش خودددمههه شوهرتو که تورو ول کرده رفته معلوم نیست ...

اره راست میگی

کل زندگیم همینجوری بودم مال الان نیست انقدر احمق بودم نتونستم یه ادمو جذب خودم کنم و کاری کنم یه نفر واقعا دوسم داشته باشه

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
اره راست میگی کل زندگیم همینجوری بودم مال الان نیست انقدر احمق بودم نتونستم یه ادمو جذب خودم کنم و ...

چی چیو راست میگه؟

بنده فقط رفته بودم ب زندگیم برسم و خرج و مخارجو درست کنم ن مثل بر فرض مثال داداشم در و دیواراو بسابم-

اگ نبودنم جدی باعث شده همچین فکری راجب خودت بکنی متاسفم واقعا.

من واقعا دوست دارم همسر گرامی و بهت اهمیت میدم و لطفا ب زرت و پرتای یه عده گوش نکن ب خصوص زن داداشممم

.

اره راست میگی کل زندگیم همینجوری بودم مال الان نیست انقدر احمق بودم نتونستم یه ادمو جذب خودم کنم و ...

ای بابا حالا من یه چیزی گفتم تو به دل نگیر مشکل از تو نیست مشکل از تربیتتته و شعور همسرت حالا که یادش افتاده زن داره اشکال نداره بهش بفهمون توی زندگی متاهلی ازین خبرا دیگه نیست الان امیر با استخونو گوشتش این جمله رو درک کرده ... 

چی چیو راست میگه؟ بنده فقط رفته بودم ب زندگیم برسم و خرج و مخارجو درست کنم ن مثل بر فرض مثال داداشم ...

بیا پایین بچه سرمون درد گرفت ... مامانت بهت ادب یاد نداده که درباره زنداداشت چطوری حرف بزنی؟؟؟چرا دارم میپرسم وقتی مشخصه !!!

چی چیو راست میگه؟ بنده فقط رفته بودم ب زندگیم برسم و خرج و مخارجو درست کنم ن مثل بر فرض مثال داداشم ...

نه ولی جدی گفتم جدا از شوخی

نسبت به آدمایی که به ظاهر بهم اهمیت میدن و کاری میکنن حس کنم خاصم و تهش هیچی نیست تنفر خالص دارم

و دیشبم باز بایکی از همین آدما آشنا شدم....

نه ولی جدی گفتم جدا از شوخی نسبت به آدمایی که به ظاهر بهم اهمیت میدن و کاری میکنن حس کنم خاصم و تهش ...

ول حالا جدا از شوخی اینا همش برمیگرده به همون اعتماد کردنت و وابستگیت به آدما-

نحوه ابراز علاقه و اهمیت دادن هر فردی متفاوته!

یکی با عمل بهت میفهمونه براش مهمی یکیم با حرف!

و اینک نباید حرف یه عده حس کنی که خاصی...

تو  باید خودتو دوست داشته باشی و اجازه ندی همچین افرادی خاص بودن و یا نبودنتو تعیین کنن!-

.

ول حالا جدا از شوخی اینا همش برمیگرده به همون اعتماد کردنت و وابستگیت به آدما- نحوه ابراز علاقه و ا ...

درسته؛ وابستگیم به آدما، آدمایی که هیچ ارزشی ندارن''

حس میکنم شبیه یه دختر بچه تنهام که دنبال توجه و محبته؛..

@مادرشوهرهمتونممم     کجایی ببینی دخترت داره با آقا ماجد مزدوج میشعههه

باز کدوم گوری هستی زن داداشتو فراموش کردی

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
باز کدوم گوری هستی زن داداشتو فراموش کردی

اینجام

درسته؛ وابستگیم به آدما، آدمایی که هیچ ارزشی ندارن'' حس میکنم شبیه یه دختر بچه تنهام که دنبال توجه ...

اوکیه ول من میخام اون دختر بچه تنها دیگه همچین حسیو نسبت به خودش نداشته باشه هوم؟

.