2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
پسر تو نیییست؟؟؟اخ پس تبریک! تبریک به تو ، تبریک به خودمم ،تبریککککک به همههههه ... با همین روند ادا ...

بله پسرم نیست ارزونی خودت فضولم عمه ته

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

های همسر گرامی روال؟ دیگ زیاد نمیام سایت بل-

با دیدنت بله؛

افسرده شدم_

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
خوبه؛ ول از الان دیگ تو سایت زیاد میتونی پیدام کنی بل-

عالیه،

خوشحال شدم جوابمو دادی👩🏻‍🦯🌚

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
درسته عالیه 💀

🌚💔

از امیر خبر داری؟

میبینیش یا تو حموم مرده؟🤡

امیر فک کنم درحال لاس زدن و شایدم سابیدن خونه باشه بخاطر زن ذلیل بودنش. والا منم ازش خبر ندارم‌

ببین همه که نمیتونن مثل تو جنتلمن باشن.. 

مجبورن خودشونو با سابیدن در و دیوارا نشون بدن مثل آقا امیر 

@بستنی_قیفی_دلتنگ   مگه نه جاری جون؟