2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
ببین یارررروووو مثل اینکه تو هنوزززم به امیر من چشم داری هاااانننن؟؟؟؟ @nicol_   اگه ی ...

واقعا حیف پسر به این خوبی میخواستم با خواهرم آشناش کنم که تو بنده خدارو گیر اوردی

@rakmehrnegar ایشون خواهرمه_

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
صحیح.. فقط میخام بفهمم زن قحط بود رفتی اینو @بستنی_قیفی_دلتنگ    گرفتی؟ اصن ایشون باع ...

والا من راضی نبودم امیر عنتر خودش رفت گرفت الانم اگ بشه میگم طلاق بده

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مث زنم دیگ پیدا نمیشه می‌دونم از ماتحت سوختی از بس هم من دوسش دارم هم مامانم.. نمی‌دونستم سلیق ...

حالا اشکال نداره اون سخاوت نداشت با میمون ازدواج نکرد ولی تو این کارو کردی بهتتت تبریک میگم در ضمن درسته من میونه خوبی با تو و زنتو و مادرت ندارم چون هنوز نحوه برخور با یه مشت پلشتِ بیمارو یاد نگرفتم ولی چرا شما با مصرف دارو هاتون تو این قضیه بهم کمک نمیکنین هااااننن؟

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
میخاسی بدی نگه دارم . حالام بیت بگیرش ک گ.اییده شدم من 

ماشالا این جنه ترشیده مسیولیت پذیریش صفره بچه رو دست به دست میکنه 

عی بابا چرا؟

پسر من که به باباش رفته خیلی آرومه تازه خالشم دوست داره 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
حالا اشکال نداره اون سخاوت نداشت با میمون ازدواج نکرد ولی تو این کارو کردی بهتتت تبریک میگم در ضمن د ...

والا صد رحمت ب میمون تو از اونم بدتری متاسفانه..

زنم حتی از فرشته هام برام نورانی تره..

تو بپا امیر رو از خودت دور نکنی با این دعواها و کارایی ک سرش انجام میدی..

بمولا قبل پا گذاشتن تو توی زندگیمون خانوادمون گل و بلبل بود و در آرامش کامل ب سر می‌بردیم تا اینک سر و کله تو پیدا شد..

اگ بری و تو تیمارستان خودتو بستری کنی هم یه خانواده رو نجات میدی هم عشقتو ک روانیش کردی هم خودتو درمان میکنی-

.

باح پیاده شو باهم بریم زن داداش.. زنم فقط دلش برا امیر میسوزه ک گیر فردی سلیطه مثل تو افتاده.. اگ ...

میدونستم توی اسکل دکمه پیرهنتو نمیتونی ببندی چه برسه به اینکه زنتو ادم کنی اوکیه به همین روند ادامه بدین خیلیم عالیی تو نگران داداشت نباش جاش خوبه راستی کتک دیشب به جونت نشست داداشی؟؟؟🤣

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
میدونستم توی اسکل دکمه پیرهنتو نمیتونی ببندی چه برسه به اینکه زنتو ادم کنی اوکیه به همین روند ادامه ...

والا حواست باشه فرستادن امیر پیشم ب ضررت تموم نشه خواهری🤡

چون خیلی کارا میخام انجام بدم تا شر تورو کم کنم از سر داداشم..

.

والا صد رحمت ب میمون تو از اونم بدتری متاسفانه.. زنم حتی از فرشته هام برام نورانی تره.. تو بپا امی ...

ببین یادت باشه من براش از فرشته هاهم نورانی ترم اینو تو ماتهتت فرو کن و به زندگیت ادامه بده جاری قشنگم🌹😍