2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7810 بازدید | 1354 پست
میدونستم توی اسکل دکمه پیرهنتو نمیتونی ببندی چه برسه به اینکه زنتو ادم کنی اوکیه به همین روند ادامه ...

عی بابا یادم رفت ک..

تو عادته همیشه سرت تو ماتحت دیگران باشه.

حتی از برادرشوهرتم خجالت نمی‌کشی..

همونی ک بلد نبود دکمه پیراهنشو ببنده فعلا داره دهن تورو صاف می‌کنه😂

زنیکه فضول امیر داداشمو خنگ گیر آوردی زودی خودتو بستی ب ریشش اه اه

.

ماشالا این جنه ترشیده مسیولیت پذیریش صفره بچه رو دست به دست میکنه  عی بابا چرا؟ پسر من که ...

به باباش رفته خیلی ارررووومهههه؟؟؟؟ خدایا منو هویج کن 

🥕: خدایا مرسی

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به باباش رفته خیلی ارررووومهههه؟؟؟؟ خدایا منو هویج کن  🥕: خدایا مرسی

ببین اخلاقش یه طوریه که با هرکسی مثل خودشه 

منم فقط ازش خوش اخلاقی و آرامش دیدم_

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
عی بابا یادم رفت ک.. تو عادته همیشه سرت تو ماتحت دیگران باشه. حتی از برادرشوهرتم خجالت نمی‌کشی.. ...

برو گمشششووو بابا زرت و رپت نکنننن ؟؟؟ صد بار به زنت سفارش کردم از وانتی دم خونتون جنس نگیری گوش نمیکنه اینم شده وضعیتت تو الان داری دهن منو صاف میکنیی مثلااا؟ ساقیت تو رو به عنوان نمونه کار بر داره کارش تو شهر شکفته میشه اصن 

ببین اخلاقش یه طوریه که با هرکسی مثل خودشه  منم فقط ازش خوش اخلاقی و آرامش دیدم_

هان ببین پس یه جای کار میلنگه من اینو تکذیب چون اگه با هر کی مثل خودش بود الان باید در مواجهه با من متشخص ترین فرد دنیا میشد خیلی خب انگار این موضوع منتفیه ... بعدی!😏😏

والا حواست باشه فرستادن امیر پیشم ب ضررت تموم نشه خواهری🤡 چون خیلی کارا میخام انجام بدم تا شر تورو ...

اخ بهم گفت دیشب ضربه بدی به سرت خورده یکم فراموش کردی دیشبوو ... یادت نمیاد سرتو کوبید به دیوار یا اون قسمتی که با ارنج زده وسط صورتت چی ؟ اونم یادت نمیاد؟؟؟اچکااال نداره  درواقع باید بهت بگم امیر دیشب اومد پیشت ... نترس تا اطلاع ثانوی قرار نیست دوباره بیاد مگر اینکه احساس کنه تنها عشق زندگیییش که من باشم داره توسط تو اذیت میشه ...

والا صد رحمت ب میمون تو از اونم بدتری متاسفانه.. زنم حتی از فرشته هام برام نورانی تره.. تو بپا امی ...

میمون ؟ اشکال نداره انقدر با خودت خو گرفتی که بقیه رو هم میمون یا حتی بدتر از میمون میبینی... ولی من یه پیشنهاد بهتر دارم برات چطوره تورو بستری کنیم تا یه ملت از دستِ یه روانی و بیشخصیتِ در حال نوسان اروم بگیرن هان؟

@بستنی_قیفی_دلتنگ  

زن داداش ک بلاخره توسط من میشی زن داداش سابق..

لازم نیس عصاب روانتو که افتضاح هست بدترش کنی-

به جای زرت و پرت کردن و چرت گفتن برو لحظات اخرتو کنار داشم بگذرون..

بمولا به سود خودته..

هم درمان میشی هم عصاب و روانت اگ خودت بخای در آرامش فرو می‌ره..

هم این ویژگیت و شخصیت فرسودت خوب میشه ..

بعد ها شاید امیر رو ببین دارم میگم شاید راضیش کردم دوباره بگیرتت البته این احتمالش زیر یه درصده‌.ول باز توعم امید داشته باش-

مهربونتر و با شخصیت تر و پر محبت تر از برادرشوهری مثل من پیدا نمیکنی که اینم داری از دست میدی..

اگ بقیه خاندان شوهرا بود جادرجا طلاقتو داده بودن و الان داشتی تو خونه ننت چصناله میکردی..

ول ببین خانوادم و من بازم با این وضعیت روانت و عفت کلامت ک افتضاحه زیر پر و بالمون نگهت داشتیم ک اونم ب امید خدا از دست میدی و برای همیشه تو تیمارستان بستری میشی-

.

@بستنی_قیفی_دلتنگ     زن داداش ک بلاخره توسط من میشی زن داداش سابق.. لازم نیس عصاب روان ...

معلومه نمیتونه برادر شوهری به خوبی تو پیدا کنه 

توعم زمان با ارزشتو برای این زن نزار بجاش میتونی اون زمان رو به خودت استراحت بدی یا با من وقت بگذرونی به صرفه تره

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
استراحت میدم ک موقع وقت گذروندن با تو خسته نباشم-

عوم.. عالیه

@بستنی_قیفی_دلتنگ     زن داداش ک بلاخره توسط من میشی زن داداش سابق.. لازم نیس عصاب روان ...

هیس هیس پیاده شو با هم بریییم !!! یجوری میگین بهت لطف کردیم انگار میتونستین و کاری نکردین ... نه خییییررررر میخواستین اما نتونستین چرا چون امیرم حاضره بمیره اما همچین نوره باارزشیو که تو زندگیش داره از دست نده ببین من ادمِ دشمنی و قهر  نیستم به عنوان یه زنداداش ماه و دوست داشتنی میتونم بهت یه فرصت بددددم :کافیهههه به خاطر حرفای زشت و زننده ی اخیرت عذر خواهی کنی و من شاااید عذرتو پذیرفتم و ازین به بعد داداشی صدات کردم و محدودیت امیرمو نسبت به داداشش برداشتم... اوکی؟؟؟؟؟فکر کن رو پیشنهادممم کافیه بگی غلط کردم همین 

هیس هیس پیاده شو با هم بریییم !!! یجوری میگین بهت لطف کردیم انگار میتونستین و کاری نکردین ... نه خیی ...

ول اون کسی ک این بحث مسخره رو شروع کرد تو بودی ن من..

بهتره یه دور دیگ بری همه پستاتو بخونی و ببینی چقدر عفت کلامت خوبه زن داداش عزیزم🤡

من بمیرمم از تو عذرخواهی نمیکنم..

فقط در صورتی این کارو انجام میدم ک توعم عذرخواهی کنی و دیگ زنمو و مامانمو اذیت نکنی؛

توام خوب رو پیشنهادم فک کن؛

بهتره باهم کنار بیاییم..

دیگ خیلی کشش پیدا کرد بحثه..

.

ول اون کسی ک این بحث مسخره رو شروع کرد تو بودی ن من.. بهتره یه دور دیگ بری همه پستاتو بخونی و ببینی ...

ببین هی میخوام یچیزی بهت نگم نمیییشهههه من شروع کردم؟ برو بابا گوووجه فرنگی اولین مکالمه من با تو این بود که سلام زنداداشت هستم خوشبختم حالا برو ببین کی شروع کرده لعنت بر ... اینارو بیخیال کافیه بگی غلط کردم تا بتونی با داداشت یکم  وقت بگذرونی ... یه خلوت مردونه با برادرت فکرشو بکن چیزی که حسرتت شدههه بگو غلط کردم بگووو تا خلاص شییی

ببین هی میخوام یچیزی بهت نگم نمیییشهههه من شروع کردم؟ برو بابا گوووجه فرنگی اولین مکالمه من با تو ای ...

بکش بیرون دیگ خداوکیلی..

ایشالا بعد طلاقت هرچقد خواستم با داداشم وقت میگذرونم‌.

میگم بیا دونفری عذرخواهی کنیم میگی..

نی مین شیریع نیکیردیم

.