2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
@bernadine     همسر گرامی.. برای اتفاقای بد و افتضاحی که توسط زن داداش گرامیم بینمون اف ...

@nicol_  عزیزم..

عذر خواهیت به دستم رسید و مورد توجهم قرار گرفت

باید عرض کنم به شدت از رابطه دونفرمون راضی و خوشحالم و بدون شک هیچ چیز و هیچ کس نمیتونه مانع عشق و علاقه ما بشه 

منم گ‌وه خوری های زیادی در طول رابطمون داشتم و از همینجا اعلام کردم که زر زدم

امیدوارم بتونم بعد مدت ها امشب تو اتاقمون ازت به درستی استقبال کنم_

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nicol_    عزیزم.. عذر خواهیت به دستم رسید و مورد توجهم قرار گرفت باید عرض کنم به شدت ...

خب وقتشه لاس بزنم.

ول اون چیزی ک مورد توجهم قرار گرفته شمایی-

درسته هیچکس نمیتونه رابطمونو بهم بزنه-

من نیز-

.

عای زارت همین مونده یکی تو غوغا کنی یکی این امیر  

فعلا که نمونده اتفاق افتاده عسیسممم😏😏ااامممیییییررررر جمع کن این خانوادتو اه خسته شدم انقدر تو سر و کلشووون زدممم پدر خدا بیامرزت همینارو دید پنج تا سکته مغزی و قلبی و با هم زددد

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
صحیح.. فقط میخام بفهمم زن قحط بود رفتی اینو @بستنی_قیفی_دلتنگ    گرفتی؟ اصن ایشون باع ...

نترس مادرت منو نگرفته امیرم انتخابم کرد وگرنه اگه به مادرت بود که یکی مثل زنتو پیدا میکرد به جون امیرم مینداخت تا با چرت و پرتاش اعصاب بچمو خورد کنه ... پسره ی گسسستاااخِ بی تر ادب

بابا بیایین اینو بگیرین راه ببرینش ساکت نمیشه اصن(پسر دوماهه)

ببینم مگه من پسرمو و دادم دست تو نگهش داری؟ (:

مگه به @جنه_ترشیده نگفتم امروز بخوابونش تا من ببینم با جاری خانوم به کجا میرسیم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
@bernadine     همسر گرامی.. برای اتفاقای بد و افتضاحی که توسط زن داداش گرامیم بینمون اف ...

بازگشتت از عقاب به کلاغ بودنو بهت تبریک میگم در رابطه با اون قسمت اخرم باید بگم زرو خیییلییی خوب اومدی 🤣🤣🤣🤣

نترس مادرت منو نگرفته امیرم انتخابم کرد وگرنه اگه به مادرت بود که یکی مثل زنتو پیدا میکرد به جون امی ...

والا مث زنم دیگ پیدا نمیشه می‌دونم از ماتحت سوختی از بس هم من دوسش دارم هم مامانم..

نمی‌دونستم سلیقه امیر اینقدع بده ک به لطف تو فهمیدم..

والا من راضی بودم با میمون ازدواج میکرد ول تورو زن داداشم نمی‌کرد..

.

خب وقتشه لاس بزنم. ول اون چیزی ک مورد توجهم قرار گرفته شمایی- درسته هیچکس نمیتونه رابطمونو بهم بزن ...

اوک ولی تو فقط لاس بزن:»» (=

حیف امیر واقعا

ببین یارررروووو مثل اینکه تو هنوزززم به امیر من چشم داری هاااانننن؟؟؟؟ @nicol_ اگه یه جو غیرت برات مونده بیا این زنتو جمع کن وگرنه خودم از کف زندگیم جمعش میکنم جوجه کلاغ🔫🤬

بازگشتت از عقاب به کلاغ بودنو بهت تبریک میگم در رابطه با اون قسمت اخرم باید بگم زرو خیییلییی خوب اوم ...

الان باید وانمود کنم خیلی باحال بود؟صحیح زن داداش باحال کی بودی تو😂🤌🏿؟

.

ببین یارررروووو مثل اینکه تو هنوزززم به امیر من چشم داری هاااانننن؟؟؟؟ @nicol_   اگه ی ...

باح پیاده شو باهم بریم زن داداش..

زنم فقط دلش برا امیر میسوزه ک گیر فردی سلیطه مثل تو افتاده..

اگ فک کردی مثل دیشب بین منو زنمو با این موضوع بهم میزنی خیلی غلط خوردی🤡

دوباره امیر بدبختو تو انباری قایم نکنی..گناه داره

.