بچه ها بیاین پیام بدید یه جور حرف بزنید انگار داریم تو خونه زندگی میکنیم .😅
خب بینیم چکار می کنین .♥️
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫
اینکه ۵۲ صفحه خودمو خواهر شوهر معرفی نکنم وقتی جاریَم... ااامممیییییررررر این چی میگه اصصصصننن؟؟؟؟ الان داره به فارسی دبستان من توهین میکنه دختره ی خود مغرور هی بلبل درازی میکنه برا من
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم میگم جادوییی عشششق یعنی زیبایی و دلبری تو میگی رمال ؟؟؟ وقتی سطح کتاب خوندن مردم میاد پایین همین میشه دیییگههه اه !!!!!کتاب بیشعوریو برا استارتِ کار بخون بقیشو خدا کریمه
تهدید؟نچ نچ.. الان حرفی ک من ملیح و آروم بهت زدمو میگی تهدید؟تو تاحالا تهدید اصلیمو ندیدی زن داداش ...
زندانی؟ ببین هی میخوام باهات اروم رفتار کنم اما میبینم نه داری دور برمیداری بیا بروو گممشوو بااااااااااااااباااااااااا
برو بزار بااااد بیاد باااااااباااااا جرعت داری بیا جلو تا انباری که سهله تو wc زندانیییت کنمممم فکر کردی من مثل زن دست و پا چلفتیت با این حرفات میترسم نه خییر اشتباه گرفتی نزار اون روی من بالا بیاد که فقط امیر اون رومو دیدددده