بچه ها بیاین پیام بدید یه جور حرف بزنید انگار داریم تو خونه زندگی میکنیم .😅
خب بینیم چکار می کنین .♥️
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫
فکر میکنم امیر گزینه مناسبی برام باشه البته اگه امیری وجود داشته باشه
چییییی گففففتیییییییی؟؟؟؟؟؟؟ با اااامییییییررررر منننن بوووددددییییییی بببییییییین رررسسسواااات میکنم میفههههمیییی رسووااااا کاری میکنم حتی اسسسمممممو دیگه یادتتتتت نررررهههههههههه بدبخت شوهرت صحیح و سلامت اینجا نشسته دیگه بندری نمیزنه حالا که بهش گفتم مییییفهههمی با کی طرفی با زندگیییی متاااهلللییییت خدافظی کنننن جوجه شاسکول @nicol_ ههه کجای کاری زنت به امیرِ من چشم دااارهههه یکم مرد باش جذبه داشته باش زنتو جمع کن مثل من که الان به خاطر حرف این زنیکه امیرمو تو انباری زندانیییی کررردمممم
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
من نیاز به تاثیر گذار بودن و نکته اموختن ندارم همینجوریش ۶/. جلوعم مثل این میمونه که کاسیو بخواد به ...
بااابباااا تو از رولکس حرف نزننن هاچچچببببکککک اره نیاز به تاثیر گذاری نداری چون زندگیت خییییلیییی تاثیر گذاره منتها ازین نظر که ادم دلش میخواد بشینه یه جعبه دستمال کاغذیم بزاره جلوش و برا توی اسکلللل عر بزنه اوکی؟
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.